Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 23 noiembrie 2017

PSD, TREZEȘTE-TE !


PSD, TREZEȘTE-TE !

Un anunț sec vine de la Comisia Europeană. În lunile următoare va da „avizul final privind conditionalitățile ex-ante pe care România trebuie să le îndeplinească, iar în functie de situația acestora executivul comunitar va putea fie să declare obligațiile țării îndeplinite, fie să se îndrepte spre suspendarea fondurilor europene”. Pentru perioada 2014-2020.
Reamintesc, România a îndeplinit 17 din aceste condiționalități, rămânând cinci conditionalități restante. Printre altele, extrem de grave rămân cele pe transport rutier și feroviar, achizițiile publice, precum și modul de colectare și valorificare a deșeurilor. Teme de interes național și european, pe care televiziunile le ocolesc preferând subiecte de mahala și can-can civil.
În acest timp, grupul de interese de la vârful PSD, cu lider ales cu o mare majoritate de proprii membrii de partid, deși se știa de activitățile sale  neortodoxe, imorale sau de tip mafiot, are ca principală grijă modificarea legilor Justiției. Pentru a o încăleca  ! 
Echipa de șoc Tudorache – Nicolae – Nicolicea  Iordache are ordinul de a implementa proiectele împotriva cărora s-au pronunțat mai toate instituțiile de profil ale țării. Geaba, ordinul e ordin !
Același ordin s-a dat și unităților invizibile de propagandă. Comunicatorii pe televiziuni și postacii anonimi au preluat sintagmei „statul paralel”. Cu repetiția obsedantă, de-a lungul timpului, a unor astfel de „concepte” ne-am obișnuit.
Numai că de această data nu are efectul scontat. Din gâlceava iscată, reiese că tocmai cei care reclamă existența „statului paralel” cu statul român, sunt membri ai unei grupări de interlopi ajunsă democratic la conducerea PSD ! Ramificațiile ei sunt în întreaga țară !
Păi, când le promiți oamenilor marea cu sarea cum să nu te voteze ! Mai ales când alegătorii hoților, cei 18%, sunt majoritar analfabeți ! Sau hoți ?!?
Cine sunt liderii PSD de azi ? S-a dus vremea șiretului Iliescu, a rafinatului Năstase, a tinerilor de viitor, Geoană și Ponta, educați și școliți. Avem parte de grobieni, analfabeți unul și unu, țoape veritabile pline de ifose ... cu gândul doar la furat. Aflăm de averi imense făcute de bugetari sau pe banii publici ai statului ! Aflăm de afaceri de tip mafiot într-un stat membru al Uniunii Europene. Aflăm de furturi, fără nicio jenă, din fondurile europene, fonduri destinate dezvoltării generale a României și nu pentru conturile neștiute ale decidenților !
Și pentru că Justiția română rămăsese unul din pilonii statului democratic cu o coloană vertebrală cât de cât dreaptă, s-au tot gândit cum să o aservească grupului lor de interese. Sunt pe cale să și reușească. Ce va urma ?
Previziunile sunt sumbre. Prăbușirea economico-socială a țării. Primele semne se resimt, deja, în „buzunarele românilor” (altă „concept” cu care interlopul șef ne-a aiurit în campania electorală). Umplerea lor cu bani, bani, bani ! Nu a trecut anul și culegem roadele. Creditele devin insuportabile, inflația crește, prețurile la utilități și produse se măresc de la o zi la alta, leul are variații tot mai neliniștitoare, investitorii ocolesc România. Și dacă ar fi doar investitorii ! Alți români își părăsesc țara. Mai mult, promisele salarii și pensii mărite se îndepărtează spre orizonturi ce nu mai țin de actuala guvernare tudosiană (sau ce-o mai urma după acest cabinet). 
Tupeul nemăsurat cu care iese pe sticlă Olguța nu mai miră pe nimeni. Găsește vinovați peste tot, numai în curtea PSD-ului, nu ! Cum părăsește cineva partidul, cum este taxat a fi un „un securist mititel și neînsemnat". Gura păcătoasei adevăr grăiește ! Tot nu știam unde sunt marii securiști !?! Bănuiam, acum am și confirmarea.
Doar tudosianul s-a delimitat net de conceptul „stat paralel” preluat de Liviu Dragnea de la „democratul” Erdogan și lansat pe arena politică românească. „Nu înțeleg conceptul, sincer / Eu îmi văd de Guvern” ! Să fie singurul ?
PSD trezește-te ! Anul viitor va fi prea târziu ! România are nevoie de o Stângă europeană, nu de tip mafiot ! 
N-ar fi exclus ca PSD să facă implozie”, îmi șoșotește lelea Safta. Trebuie să se aleagă apele ! Da, România are nevoie de o Stângă sănătoasă !

N.B. Mai mare tortură pentru hoți decât să fie întrebați de unde au banii nu există ! (Aurelian) - DNA, întreabă-i zi și noapte !

Toate bune ?



Sergiu Găbureac 

gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
București







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu