Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 6 octombrie 2017

ZIUA RECOLTEI !



ZIUA RECOLTEI !

A venit și Ziua Recoltei ! Era așteptată cu mult interes din partea multor români. Mă refer la cei 18% care au votat „programul de aur” al lui Dragnea&Vâlcov, precum și la cei care nu s-au prezentat la vot. „Sancționând”, cică, întreaga clasă politică !?! 
Ce-am semănat, aia culegem ! Acum, degeaba ieșim prin piețe. E târziu ! Foarte târziu ! Da, o să treacă și iarna asta !
Mai mulți bani în buzunarele românilor  !” Vă amintiți sloganul, recitat ca Tatăl nostru de toți pesedeii, care se perindau prin studiourile televiziunilor de știri. În frunte cu dirijorul de Teleorman, Liviu Dragnea. Cel sărac, lipit pământului, ca orice politician de stânga ! Din România. Doar prin alte părți, stânga e Stânga !  La noi, jnapani !
Față de promisiunile mirabolante, lucrurile s-au schimbat radical. Mai mulți bani doar în buzunarele guvernanților. Ce se înmulțesc ca ploșnițele. Ce eliminări de taxe, care creșteri salariale și de pensii !?! Care măsuri de investiții pentru redresarea și dezvoltarea României ?
Din contra, românii vor scoate din buzunare mai multi bani pentru carburanți, gaze naturale și energie electrică. E începutul tăvălugului scumpirilor în lanț ! Numai manechinul Camerei Senatului se întreabă candid „Care scumpiri ?” Mai vine și prietenul său trădător să caute găinile de ouă din cuibarele lele Safpta pentru a le impozita. Parcă-l văd, peste o lună-două că o va plagia pe extravaganta  regină de la Versaiiles „Dacă n-au pâine, să mănânce cozonac !” Doar e scriitor !
Între timp, indicele ROBOR, a luat-o pe deal în sus, ceea ce duce creditele pe noi culmi ale „democrației” pesediste&aldiste.
Premierul Mihai Tudose a declarat  „colegii (sic!) de la BNR au fost puțin plecați de acasă, pentru că era rolul băncii naționale să intervină. Măcar să știm: mai e Banca Națională a României sau e o structură de zei care se ocupă de propria lor existență, foarte bună de altfel", a afirmat premierul. Să nu știe premierul că BNR nu are nici în clin, nici în mânecă cu acest indice ? BNR nu face decât să-l calculeze și pompeze niscai bani în piață.  Despre credite, manechinul-senator declară declară senin că, slavă Domnului, nu are ! Lui nu-i pasă. Ministrul Energiei afirmă nonșalant că nu știe care-i prețul la benzină, deoarece el nu are carnet de șofer !

Chiar s-a ajuns să ne conducă tot felul de neica nimeni ? Dragnea, Daea, Pop, Dan, Olguța, Plumb, alde Tăriceanu, Petcu, Grațiela ș.a.m.d.
Lelea Safta îmi șoptește: „- Prostimea va crede ce spune primul ministru”. Mesajele polpuliste prind cel mai bine la un popor total debusolat.”
Mai este un pas ca să se anunțe oficial că „agenturili străine” ne vor răul ! Deocamdată se afirmă despre cele interne. Sunt mulți răspândaci care „luptă până la ultima suflare” cu străinii care ne cumpără de ani de zile ! Dar cine or fi vânzătorii ? De 27 de ani tot vând ! Pe ăștia, nimeni nu-i vede ?...
Degeaba s-a atras atenția, în timpul campaniei electorale și după, asupra efectelor catastrofale ale gogoșile râncede lansate pe piață de continuatorii conducătorilor din „epoca de aur”. Specialiștii, puțini câți mai sunt, au fost puși la colț, că vor rău poporului. S-au făcut demonstrații la tablă, s-a mers prin sate și orașe, manipularea fiind la cotele cele mai înalte. Partid Național Liberal a fost pus pe coji de nucă. Dreapta - dușmanul poporului ! Care Dreapta, se întrebau rânjind cei sub acoperire. Socialiști în blană de PMP. Iată, din păcate, Dreapta a avut dreptate ! „Hai, lasă-mă, zice boborul, toți sunteți la fel.”

Serios ?!? Dar, de a alege răul cel mai mic nu ați auzit ?
Nu-i de mirare că „fenomenul depopulării este cea mai mare problemă pe care o are România în acest moment” afirmă un profesor universitar.  E absolut normal, ca românii să-și ia lumea în cap cu asemenea guvernanți.
 Peste toate „roadele bogate” pe care le culegem la început de octombrie vine bruma inflației ! Încă din august curent, Banca Națională a României a revizuit în creștere, de la 1,6% la 1,9%, prognoza privind inflația pentru finalul acestui an. O fi mult, o fi puțin ? 
Vom vedea.

CATALUNIA

Se va ajunge ca fiecare grup de șmecherași, de prin bătrâna Evropă, să aibă propria republicuță în interes personal ? E de ajuns să le privești mutrele ! Bineînțeles totul în numele „independenței”, „bunăstării fiecărui cetățean”, „viitorului de aur al țării”, „mai mulți bani în buzunarele poporului” bla-bla-bla ...
Mă mir că organizatorii recentului „referendum” nu au declarat că 99,99% au votat pentru independență ! Miroase, prin Europa, a Evul Mediu la o nouă scară !?! Trai nineacă pentru ciolănari autodeclarați naționaliști !
Madridul nu a acționat democratic !?! Așa, au dat apă la moară „liderilor” catalunezi. Spun casandrele. E greu de făcut o analiză corectă. Sigur e o problemă internă a Spaniei.
Dacă criza se va accentua, nu cred că Uniunea Europeană va rata oportunitatea de a face o demonstrație de forță. Se va face, pe bune, un referendum organizat conform Constituției, iar teritoriul care pleacă dintr-un stat membru va fi în afara Uniunii Europene. Cam așa sună, de fapt, răspunsul sec al Comisiei Europene. Astfel, catalunezii vor afla ce înseamnă să fii în afara Uniunii Europene ! Mai ales, după ce au simțit din plin avantajele de a fi cu adevărat european.
Ce urmează va fi un exemplu pentru mulți secesioniști controlați de razele Răsăritului. Să fim serioși ? O Europa fărâmițată va fi la discreția migratorilor ! Pentru o altă mie de ani. Cum a mai fost.
N-ar fi exclus ca Putin și Victoraș din Buda să recunoască „independența” Cataluniei !?!



Toate bune ?






Sergiu Găbureac 

gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu