Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 9 iunie 2017

MAREA TĂRĂȘENIE



IMPLOZIA

A fost cum a prezis lelea Safta. Execuție ca la PCR ! Banda celor 3-4 a fost neutralizată ! Nu înțeleg ce se petrece la PSD. Cum adică, să-ți ceară șeful partidului demisia, iar tu să nu dai curs cerererii ? Unde se trezește Grindeanu ăsta ? La PNȚ-CD !...

Culmea, culmilor ! ALDE Tăriceanu trântește Guvernul Grindeanu ! PSD nu face decât să-l urmeze pe manechin și bagă țara în criză. Politică. Restul guvernului de mucava, demisii în lanț. Nimeni din PSD și anexa ALDE nu mai suflă o vorbă. Penalii conduc în continuare Parlamentul României ! Păi, cine a numit miniștrii+prim ministrul ? Nu Dragnea și Tăriceanu ? Nu ei ar trebui să-și dea, în primul rând, demisia ?
Acum urlă JOS GUVERNUL ! Nu sunt, oare, cazuri clasice de Bălăceanca ?
Încă un paradox. Evaluarea a fost făcută de un băsist, aflat și el în vizorul DNA. Cu tablouri ascunse prin pereți ! De râsul curcilor !
Practic, nu văd de ce nu ar trece moțiunea ! Premieră planetară ! Să-ți dai jos propriul guvern ! Orice Opoziție normală, europeană, ar vota împotriva Guvernului Grindeanu. Solidarizarea cu GG ar fi absolut prostească. Orice întârziere a apariției unui nou guvern, are mari consecințe asupra stabilității României. Cu fiecare zi Leul cade vertiginous, prețurile cresc, investitorii pleacă spre alte zări mai stabile …

PSD trebuie să pună rapid un nou premier, care să ducă la îndeplinire un programul. Imposibil de aplicat. O uriașă gogoașă, susținută de un grup criminal. Clar conturat ! Apropo, pe tovarășa, primar general al Capitalei, care nu a făcut nimic timp de un an de zile, cine o evaluează, tov. Dragnea ?
 Prin toamnă, boborul pesedist și poporul român va vedea, a câta oară, ce înseamnă să faci promsiuni fără acoperire. Și trebuie să  vadă acest lucru ! Altfel, îl vor transforma pe Dragnea în omul care a vrut binele națiunii, iar „albii” l-au sabotat. Anticipatele, acum, nu-și au rostul !
Prezidentul Johannis știe foarte pe ce se bazează când declară răspicat: - „Guvernați !” El așteaptă nominalizarea noului premier, cu respectarea strictă a Constituției. Simplu ! C-așa-i în democrație !
Personal, nu cred nici în Dragnea, nici în Tăriceanu, nici în Grindeanu ! Sunt o apă și-un pământ ! Până nu dispar asemenea hahalere din politica românească, țara nu are cum se îndrepta pe calea cea bună !
Șobolanii au crezut că-i pot prosti, de data asta, pe toți. Nu numai propriul electorat. Au început să se trezească mulți pesediști, când văd ce fac penalii națiunii ajunși la conducerea PSD și a Parlamentului României. Să vedem ce o să iasă din mega panarama iscată !
Vă amintiți ? Alternative la mărețul program al PSD au fost oferite alegătorilor anul trecut ! Unul chiar asemănător (vezi programul PNL), numai că pașii erau mai mici, pe deplin realizabili, dar poporul s-a supărat ca măgarul pe sat și nu a ieșit la vot. Acum, tragem consecințele ! Doar noi suntem români !
Vătaful și manechinul sunt în stare să arunce țara în haos, numai să-și scape pielea. Unii insinuează că ar fi mâna Moscovei la mijloc ! Nu cred, deși …
Evenimentele sunt în derulare. Va face, după toate acestea, PSD-ul implozie sau continuăm cu democrația originală la poale de Carpați ?...  

P.S. Pișicherii adaugă pe lista eşecurilor Guvernului Grindeanu și înfrângerea lui Halep în finala de la Roland Garros şi ratarea calificării naţionalei la fotbal. (Marcel). Avem o țară plină de umor !

REMEMBER !

În dimineața zilei de 13 iunie 1990, pe la ora 3-4 dimineața, forțele de ordine au distrus corturile celor aflați în piață și au făcut arestări. În jurul orei 9, mai multe grupuri de muncitori de la IMGB au sosit în Piața Universității scandând lozincile: „IMGB face ordine !" și „Moarte intelectualilor !", „Noi muncim, nu gândim !".

Trupe USLA au încercuit Piața cu autobuze, care au fost incediate la ordinal unui general, urmând confruntări violente între manifestanți și poliție. La TVR se citea din cinci în cinci minute mesajul președintelui „ales” Iona iliescu: „Chemăm toate forțele conștiente și responsabile să se adune în jurul clădirii guvernului și televiziunii pentru a curma încercările de forță ale acestor grupuri extremiste, pentru a apăra democrația atât de greu cucerită”. De fapt, el a urmărea eliminarea democrației reale.
Văzând că nu reușește, în seara zilei de 13 iunie, trei garnituri de tren pline cu mineri au plecat, alt ordin, din Petroșani spre București iar alt tren a plecat, a doua zi, din Motru spre București.
Mineriada din iunie a fost cea de a treia din România postdecembristă. Atunci, forțele de ordine, susținute de mineri, au intervenit în forță împotriva „golanilor” din Piața Universității, fiind cea mai sângeroasă și brutală intervenție împotriva celor care voiau democrație reală în România.
Simbolic sau nu, pe 13 iunie 2017 s-a deschis procesul în dosarul Mineriadei din iunie 1990 ! În sfârșit, mă aude și pe mine Cineva ! Până acum am vorbit la pereți. E timpul să se încheie VREMEA NEMERNICILOR 
http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor
Niciodată nu-i prea târziu !


Să fie bine !



                                                                Sergiu Găbureac 

                                                                           VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
                                                                            http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3,
                                                                                  gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
                                                                                  Bucureşti - 39



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu