Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 11 mai 2017

MUTĂRI SINUCIGAȘE !


MUTĂRI SINUCIGAȘE !

 Unii lideri ai Partidului Național Liberal se joacă cu inteligența celor care au convingeri liberale. Multe decizii din ultimul an s-au dovedit perdante. Indivizi, care au obținut „insuccesuri” de răsunet dâmbovițean și national la alegeri, și-au depus acum candidatura pentru șefia partidului. Chiar dacă nu vor fi votați de delegații la Congresul din iunie, gestul lor dă prilejul unor noi discuții ce aruncă alte umbre negative asupra imaginii partidului.
Am crezut că acești „lideri” au înțeles ceva din înfrângerile usturătoare și se vor retrage din structurile de conducere ale partidului. Da de unde ! Se înfig, din nou, în fruntea bucatelor ! Repet, dacă vor fi aleși, partidul va avea enorm de pierdut. Poate fi chiar trecerea în eternitate ! Să fi primit acești candidați chiar această misiune ?
Ei nefiind, de fapt, liberali, ci conserve ale feseniștilor !…
De multe ori mi-am exprimat îndoiala privind loialitatea unor „liberali” în momente cheie ale perioadei postdecembriste. Care au rupt partidul, când ți-era lumea mai dragă ! Și nu odată. Vă amintiți aripioarele crescute din neant (PNL-AT, PL ’93, ULB, PLS), ultima creație fiind așa-zisul Partid Liberal Reformator, devenit peste noapte ALDE – alde cine ?) ! În trei din ele întâlnim aceleași lider manechin ! Am asistat la alianțe contra naturii, păguboase atât pentru liberali cât și și pentru țară ! S-a ajuns să se facă alianțe, chiar cu cei care au distrus România după 1990 !
Singurul care s-a opus proiectului USL a fost Ludovic Orban.
Nu știu cum se face, dar până acum, în ultimii 80 de ani, doctrina liberală, cea care a făcut România modernă, România Mare și România interbelică, nu a avut acces deplin la putere. În timpul dictaturilor (carlistă, antonesciană, dejistă, ceaușistă) e de înțeles de ce, dar în timpul Republicii România a III-a e de neconceput cum nu a putut să existe măcar un mandat în care să fie la Putere liberalii. Concomitent la Președinție și în Parlament. Prin programul de mimare a democrației, impus de contrarevoluționarii Frontului Salvării Naționale, s-au dat ceva ciolane liberalilor, dar niciodată puterea deplină. Li s-a dat partial puterea, doar pentru a-i compromite ! Ceea ce s-a și realizat pe fondul controlării totale a scenei politice de către FSN. De la Stânga la Dreapta, prin infiltrările masive în partidele istorice (confiscarea PSDR – Cunescu, decimarea PNȚ-CD – Coposu sau sabotarea permanentă a PNL – Câmpeanu ș.u.) cu cadre de nădejde. Feseniste. Rezerva de cadre a PCR cu componenta sa securistă a fost folosită din plin în toate structurile.
Istoria distrugerii țării am trăit-o cu toții. Cu sacoșe, fără sacoșe, cu mititei și zvonuri apocaliptice privind pericolul țăranist și liberal. Țărăniștii au fost distruși de trimisul special pe Dreapta, Traian Băsescu. Cu liberalii, mult mai puternici, șobolanii roșii au făcut diverse alianțe, cu promisiuni colective de salvare a nației (USL). Permanent ei au urmărit, însă,  lovitura decisivă pe la spate.
Vă amintiți ? S-au creat partide peste partide. Niciodată de Stânga ! Permanent pe Dreapta, cu obiective distructive mai mult decât transparente.
Pe fondul decăderii morale a boborului (educația publică fiind premeditat neglijată, ca și cea sanitară) și a promisiunilor fără număr, printr-o prezență minimală la vot, șobolanii pun anul trecut mâna pe Putere prin „voința” a doar 18% din alegătorii țării !?! 
Când să treacă la aplicarea programului electoral, superpopulist, prima lor grijă a fost salvarea penalilor. Într-o noapte, ca hoții ! Cum bine au punctat piețele României. Propaganda s-a întețit și pe fondul îndatorării pe ascuns a țării tot mai mult, se aplică așa-zisa „umplere ai buzunarelor românilor”. Care a început cu tărăgănări. Ba azi, ba mâine, ba săptămâna viitoare, ba de la jumătatea anului, ba prin 2023 (când e posibil să fie altă guvernare !?) ! Deși anunțaseră că totul e pregătit la virgulă ! În mai, ziua în amiaza mare, senatorul Nicolae iese, din nou, la rampă cu amendamentele salvatoare pentru penali. Noroc că piața a reacționat instantaneu. Liderul suprem a sesizat pericolul și s-a disociat, după ieșirea țugulanilor în piață, dându-le capul slugii.
În timpul ăsta, liberalii continuă să-și dea cu stângul. După ce anul trecut au făcut gafe peste gafe, acum, tot cei care au fost autorii greșelilor au tupeul să candideze la conducerea partidului. Păi, fraților, șobolanii roșii și presa lor abia așteaptă asemenea „lideri”, pe care îi vor murseca fără nicio problemă !
Unde sunt seniorii partidului, care să îi sfătuiască, să le arate unde vor duce gesturile lor sinucigașe ! Sau aceștia nu mai există, fiind trimiși la odihnă veșnică, punându-se trompeta pe tineretul  !?!
E adevărat tineretul reprezintă viitorul, însă seniorii reprezintă competența și experiența ! Vai de cei care ignoră bătrânii ! Să fi uitat liderii PNL sfatul ?!?
Că acești candidați de mucava vor pierde și drept recompensă, feseneii le vor acorda ceva ciolane n-ar fi nimic nou. Vezi CAPT, care a ajuns pe căi obscure în capul Senatului.
Grav e că PNL se va pulveriza și cei care stau după colț, se vor instala pe deplin, mimând o politică de Dreapta. Așa cum a mimat PDL.
Sau chiar asta se și urmărește ?
Oare nu-i normal ca liderii, locali și naționali, care au scufundat PNL-ul la alegerile de anul trecut să stea o tură pe margine. 
Ce-i așa greu de înțeles ?
Vă amintiți ? Ludovic Orban e unul dintre puținii care și-au dat demisia din funcțiile deținute, imediat ce a fost acuzat de corupție. A revenit, normal, după ce s-a dovedit că totul a fost o înscenare.
Câți politruci români postdecembriști au făcut un asemenea gest, Coty ?

ULTIMA ORĂ !

Dacian Cioloș a lansat, miercuri, portalul on line al noii asociații Platforma România 100. Fostul premier anunță că se va implica activ și constant în viața politică românească, alături de majoritatea membrilor fostului său guvern, dar și de persoane care vor susține ong-ul său
„Guvernul condus de Dacian Cioloș a oferit partidelor un răgaz pentru a răspunde aşteptărilor românilor de a avea o guvernare onestă, deschisă, orientată spre societate. Mai mult, în octombrie 2016, am lansat 10 principii pentru o Românie nouă și un plan de acţiuni. Intenţia noastră a fost să oferim un liant forţelor politice pregătite să susțină un proces de modernizare a societății românești, dincolo de interesul imediat al unor politicieni sau partide politice. Această transformare nu a avut loc.” (Dacian Cioloș)
Partidele nu au vrut să se reformeze ! Țineți minte ce-a spus lelea Safta: „Vor plăti scump ignorarea răgazului acordat.” Deja, liberalii au plătit scump ! Nici PSD nu se simte prea bine ! Cine urmează ?
*
Jean-Claude Junker, tătuca de la Bruxelles, aflat într-o vizită oficială, de curtoazie (!), la poale de Carpați, ne amintește din start că suntem francofoni ! De fapt, franceza este limba diplomației mondiale. Văd că i-a mângâiat pe toți ai noștri pe creștet, îndemnându-i la muncă, rațiune și unitate europeană !
Televiziunile noastre (!?) private „de știri”, după primele minute de direct, l-au ignorat. Cu siguranță, redactorii aveau de pregătit noi informații senzaționale despre crime, accidente, violuri, hoții și alte delicatese apocaliptice cu care sunt dopați non stop românii. 
Ce rost are ca boborul să știe ce spune Junker ? Jurnaliștii mercenari vor avea grijă să prezinte, în interpretare proprie, mesajele sale.
După cum e comanda păpușarilor din spate.

P.S. ROMANIA D’ale statisticii !

1. România este printre țările cu cei mai multi absolvenți de universitate din lume ! Are, însă, doar 2 universitati în top 1000: Universitatea din București (986) și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (987) (clasament Center for World University Rankings în 2015.
2. România este singura țară din U.E. unde școala este gratuită până la sfârşitul liceului, dar este pe locul 1 in Europa la şcolari analfabeți (30%). La nivelul nației sunt 42% analfabeți funcțional, care cred, printre altele, că Soarele se învârte în jurul Pământului !
3. România este țara cu cea mai mare corupție din Europa – 40%. Curtea de Conturi: din 15 miliarde de euro pe an achiziții publice – 6.2 miliarde se fură.
4. România este țara cu cea mai mică absorbție a fondurilor gratuite europene, dar este țara cu cel mai mare procent de bani europeni furați (din puținul folosit), motiv pentru care Uniunea Europeana a retras multe fonduri.
5. România este țara cu cel mai mare procent de insatisfacție la adresa clasei politice. Românii se plâng continuu de corupția și incompetența politicienilor. Însă este singura țară unde nu a avut loc nici un miting anti-corupție în ultimii 27 de ani, participarea publicului fiind minimă.
6. România este țara cu cel mai mic șomaj oficial din ultimii 25 de ani, în medie, dar este singura țară unde 50% din familii declară că nu au niciun membru angajat, trăind din pomana statului (400 lei/lună), iar 25% din familii au doar un membru angajat.
7. România este printre puținele țări care interzic prostituția (pe motive de moralitate), dar este cel mai mare exportator de prostituate din Uniunea Europeană, conform EU Observer.
8. România este cea mai înapoiată ţară europeană (45% dintre români n-au WC în casă, față de 2% in Europa).
9. Românii au jumătate din puterea de cumpărare a europeanului mediu, dar îşi petrec timpul liber în mall-uri și hypermarket-uri !
10. România este cea mai bisericoasă țară din Uniunea Europeană.
Se pare că lanțul energetic spiritual este cel care îi salvează, de fapt, pe români !

Vreau o Românie europeană !




Sergiu Găbureac 

gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu