Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 9 decembrie 2016

ROMÂNIE INTELIGENTĂ, RIDICĂ-TE !


ROMÂNIE INTELIGENTĂ, RIDICĂ-TE !

Îmi propusesem să nu mai scriu pe teme electorale, dar agresivitatea mitocănească a mercenarilor de la posturilor mocirlă și ale postacilor pe facebook mă determină să reacționez. 
Ce să-i faci ? Nu am calmul lui Dacian-Julien Cioloș, țăran neaoș din Apuseni. Cuvinte mai găsesc și eu, dar cu răbdarea nu stau bine. Deloc. 
Cum să risipești 55 de minute din cele 70 ale emisiunii cu atacul steril asupra premierului ? În loc să afli, de pildă, ce vrea să facă viitorul potențial premier pentru România ? Cum să repeți la nesfârșit minciuna ordinară cu jignirea telespectatorilor Antenei 3 ? Și eu sunt telespectator al Antenei 3. Plătitor de canale, dar nu de canalii. Personal nu m-am simțit deloc jignit și am înțeles perfect la ce s-a referit premierul la Grupul de Dialog Social, provocat de versatilul autor al apelului la lichele.
Sunt și momente bune la A3, deși mai rare de când au devenit jurnaliști-mercenari făcând pactul cu diavolul roșu. Astfel, anteniștii au numai de pierdut. Gâdea s-a manelizat, badea Badea, în ciuda unor sclipiri, s-a cabotinizat, moș Ursu nu intră în calcul fiind tot mai unsuros. 
O aprob pe lelea Safta. „Brânză bună în burduf de câine !”
Invitatul bufniță, mega analistul, reușește să irite tot mai mult prin agresivitatea mârlănească. În rest, în privința mercenariatului nici prea-prea, nici foarte-foarte, ceilalți jurnaliști căutând să fie mai echilibrați, chiar dacă tanti Mița de Pitești face show-uri lacrimogene. Din când în când. 
Seamănă cu mine. Colerică !
Cine a zis Sinteza Zilei - Mocirla 3, bine a a zis ! Se știe, Mocirla 1 o găsim la România Tv. Rămâne liberă poziția 2 !?!
Premierul nu s-a arătat deranjat de critici, din contra, acestea îl ajută în luarea deciziilor, ci de minciunile și răstălmăcirile tendențioase. 
A prezentat câteva, pe care le-a demontat rapid la fel ca și alte atacuri sub centură din partea gâdelui, chemând și ursul în ajutorul său. 
Pe scurt, premierul a ieșit cu cizmele curate din această capcană ! Inteligența sa rurală l-a salvat ! Atât despre canaliile tv.
Postacii. În ultima săptămână un adevărat tsunami s-a declanșat pe facebook. Am numeroși prieteni cu care comunic cotidian pe diverse probleme, asistența mută fiind de ordinul miilor. Este un dialog, trialog, multidialog civilizat, presărat cu date, argumente, ironii, dar până la răspândirea unor informații false și adresarea de înjurături e cale lungă. Simpatiile mele declarate pentru doctrina liberală nu mă fac să fiu un fan habotnic al partidelor ce se declară a fi de Dreapta. Nu pot sta pasiv la atacurile suburbane, nici asupra celor de pe Stânga, cu mici excepții, nici a celor de pe Dreapta, cu alte excepții !
 Cel mai mult mă deranjează cei care dezinformează cu bună știință. Pe postaci îi înțeleg. Primesc textele, indicațiile și atacă la baionetă. Inteligența lor e de rang primar. Nu reacționează la ironie, nu aduc argumente în ceea ce afirmă și te înjură când sunt demascați, ei fiind 100% anonimi. 
Însă, ceilalți distribuitori, mirativi sau interogativi, de ce nu se informează mai întâi ? Când e atât de simplu. Cum pot să pună „botul” la tot felul de site-uri, răsărite ca ciupercile, care diseminează informații false, apocaliptice, panicarde, rasiste, antieuropene ? Cum pot crede, de pildă, în marota Soros ? Sau că străinii sunt vinovați de tot ce ni se întâmplă !?!
Așa cum nu înțeleg „umorul” pe care-l fac alții ?! 
Pe mulți îi cunosc personal. Sunt oameni inteligenți, educați și totuși distribuie tot soiul de mesaje lacrimogene, panicarde, isterice în această campanie electorală !
Dragilor, lăsați lacrimogenele / sila de politică și la vot ! Nu vă duceți câinii și pisicile la SPA chiar în ziua votării ! Votul e singurul care ne stabilește viitorul colectiv. Știu, oferta e slăbuță ! Situația e similară cu alte alegeri. Nu iese lumea la vot, tot hoții vor forma guvernul !
Votați pe cine vreți, numai votați ! E singura soluție în democrație !

Toate bune !?!

  
Sergiu Găbureac 

gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu