Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 27 mai 2016

L-AU SINUCIS !


L-AU SINUCIS ! 

Așadar, s-a ajuns și aici ! Accidentul-sinucidere-asasinat a căpătat proporții de masă. De când aștepta mass media un asemenea subiect gras ! Cu detalii la detaliile detaliilor. Ce păcat că nu s-a filmat în direct evenimentul ? Dar, poate apare un filmuleț ! Cu sateliții de azi nu te joci ! Alio, Deveselu !
Adevărul că e plictiseală mare, mon cher ! În campania asta electorală. Auzi, să umbli din ușă în ușă și să răspunzi la tot felul de întrebări neroade ! „Și cum veți face proiectul ăla, domnule primar (posibil, dar ce mai contează) ? Care vor fi costurile ? Concret, când și cum va fi implementat ? Da, parcări etajate în cartiere când veți face ? etc. etc.” E clar, li s-a urcat la cap țugulanilor ! Încep să pună întrebări, să aibă pretenții !...
Unde sunt bannerele de altădată ? Chițcăiala de la televiziuni, moale-moale ! Bla-blauri ! Niciun program punctual. Generalități. Congresul al XIX-lea al PSD. Unde-s baronii de odinioară ! Constat cu satisfacție, că în mare parte, partidele mari s-au lepădat de marile javre de partid ! Locale ! Văd că unii au făcut transferuri de la național la local ! Pentru credibilitate. Mai sunt pe ici-colo câțiva dalmațieni, dar în mare, cel puțin la marile orașe și reședințe de județ e multă prospătură ! Nu știu cum se stă la nivelul consilierilor, căci acolo e cheia succesului, pentru ca să dispară mitul primului secretar din primării !
Așa că, subiectul dezinfectanților diluați a venit taman la timp. Ce contează că firma încriminată nu acoperă nici 10% din piața dezinfectanților din România ? 90% din cerere fiind acoperită de alte firme despre care nu se suflă o vorbă ! Ceea ce înseamnă că substanțele oferite de acestea sunt conforme cu standardele ! Asta, nu se spune ! Cum să ridici moralul românilor ? Are dreptate doamna doctor cu apa și săpunul ! Mai spală-te, române ! Prea puți prin mijloacele de transport în comun. La tine acasă poți sta nespălat cu lunile, dar când ieși în lume, nu acoperi cu parfum jegul și mirosurile pestilențiale ! Și apoi, te miri că te îmbolnăvești !
Deci, personajul principal al zilei a dat naștere unor discuții hot. Interesant că subiectul a fost văzut, cu câteva minute înainte de a trece la Domnul, de o femeie, ce părea, la televizor, absolventă a Academiei de Poliție. Stăpână pe sine, le știa ca la carte. Ce făcea omul când a depășit-o cu câteva minunte îanainte, cu cât mergea, însă, culmea, nu a văzut impactul acestuia cu groapa și copacul ! S-au invers ! În plus, nu a văzut nicio picătură de sânge, când a ajuns la fața locului ! ș.a.m.d. Prilej pentru marii noștri tromboniști de la A3 și RTV să facă scenarii demne de un nou episod din La Piovra / Caracatița dâmbovițeană. Insinuările merg până la capo di tuti capi ! Stop ! Fără a se da nume. Doar sugestii !...
Mult mai interesante sunt declarațiile traumatizatei soții. Fostă. Coborâtă parcă de pe talkwakul de la Bălăceanca, doamna medic descarcă un vagon de informații ce par a fi din același film de succes cu comisarul Cattani. Numai că noi nu avem un Cattani !  Organele noastre se feresc ca dracul de tâmâie să cerceteze profesionist cazul. Omul, care a defectat psihic (!), a fost suspect de repede înmormântat. Mă mir că nu a fost incinerat ! Serviciile ezită să dea dezmințiri, absolut normale, la acuzele ce se aud la nivel de urlet.
Mușamalizarea scandalului uriaș al gripei aviare, pardon, al dezinfectanților superdiluați (de o mie de ori !?!) se face cu ajutorul oamenilor din televiziuni.
Totul va fi, în curând, O.K. !
Mai e săptămână până la alegerile locale ! Ce ne facem ? Mai trebuie un subiect strong să nu adoarmă țara ! Tolontane, ce păzești ?
Iar, tu, țugulane, să nu te gândești la problemele comunității tale ! Ce-ți trebuie să alegi niște oameni cu adevărat gospodari ? Ce Europă ? Ăia vor să ieșim din Evul Mediu, ca să ne primească în Schengen ! Cum să ieși cu 30-40% super analfabeți și alți10-20% care nu înțeleg ce se întâmplă !  

Toate bune !

P.S. Vrei tabelete ? Ia de aici  http://blogulluigabu.blogspot.ro/

 


Sergiu Găbureac
        gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu