Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 20 decembrie 2015

REVOLUȚIE și CONTRAREVOLUȚIE


REVOLUȚIE și CONTRAREVOLUȚIE  

Se împlinesc 26 de ani de la aprinderea necontrolată (Sic!) a scânteii Revoluției poporului român. Totodată se împlinesc tot 26 de ani de la reușita Contrarevoluției în România.
Adevărul, știut de toată lumea, se lasă greu oficializat ! A trebuit ca tot dna Evropa să ne tragă de urechi pentru ca Justiția română să-și facă meseria ! Dar nu sunt semne că vrea să-și facă datoria.
Corect ar trebui să se vorbească „înainte de revoluția din Decembrie 1989” și „după contrarevoluția din decembrie 1989”. Spre aducere aminte !
Pe 18 decembrie 1989, în ziarul Scînteia Tineretului apare articolul
Câteva sfaturi pentru cei aflați în aceste zile la mare.
„Evitați expunerea intempestivă și prelungită la soare. E de preferat să începeți mai prudent, cu reprize scurte de 10-15 minute – când pe-o parte, când pe alta. Astfel, vă veți asigura un bronzaj plăcut și uniform. Nu vă avântați prea mult în larg. Oricum, în caz de pericol, nu strigați. Este inutil. Șansele ca prin apropiere să se afle vreo persoană dispusă a vă asculta sunt minime. Profitați de binefacerile razelor ultraviolete. După cum se știe, ele sunt mai active între orele 5,30 și 7,30. Se recomandă cu precădere persoanelor mai debile. Dacă sunteți o fire sentimentală și agreați apusurile soarelui, librăriile de pe litoral vă oferă un larg sortiment de vederi cu acest subiect. Și încă ceva – dacă aceste v-au pus pe gânduri și aveți deja anumite ezitări, gândindu-vă să renunțați în favoarea muntelui, înseamnă că nu iubiți în suficientă măsură marea.”

Iată și o decodificare mai mult decât plauzibilă.

Câteva indicații pentru cei aflați în aceste zile în misiuni la diferite obiective

Evitați atacurile prelungite asupra obiectivelor. Este indicat să atacați cu prudență, în serii scurte de 10-15 minute din diferite direcții. Astfel vă veți asigura o supraprotecție și rezultatele vor fi mai bune. Nu vă apropiați prea mult de obiectiv (pericol de capturare sau de ucidere). În caz de pericol (rănire sau capturare) nu cereți ajutor, fiindcă nu va fi nimeni care să vă ajute sau să vă asculte. Acționați și atacați obiectivele dimineața mai devreme, în special între orele 5:30 și 7:30. Acest sistem se recomandă pentru apărătorii mai fricoși sau mai neinstruiți, între aceste ore oboseala fiind mai accentuată după o noapte de veghe. Este indicat ca pe înserate, să vă refaceți rezervele de muniție și alte produse: depozitele știute sunt bine dotate, cu sortimente variate. Dacă aveți ezitări, sunteți afectat într-un fel sau altul, sau vă gândiți să renunțați, înseamnă că nu v-ați îndeplinit în totalitate misiunea pentru care ați fost pregătiți.”

Mare parte a revoluționarilor a fost redusă la tăcere prin executarea în plină stradă de către regimul ceaușist (126) și după 22 decembrie, ora 12,06, de echipa de contrarevoluționari iliesciană (978). La care se adaugă mii de răniți. Mai multe pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Revoluția_Română_din_1989.
Din nefericire, cvasitotalitatea celor rămași în viață, rareori, s-a manifestat ca veghetori ai democrației românești. Mulți dând cinstea pe rușine.
Nici la această dată Secretariatul pentru Problemele Revoluționarilor nu a publicat drepturile acordate tuturor revoluționarilor. Din bani publici !
Am avea niște surprize uriașe !
Celor puțini, implicați în demersul democratic al României și oficializarea adevărului, omagiul meu ! 
Susțin, în continuare, nu a fost, totuși, degeaba !

 La Mulți Ani !


Sergiu Găbureac

gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu