Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 30 octombrie 2015

ACEȘTI GOLANI CARE CONDUC O ȚARĂ !



ACEȘTI GOLANI CARE CONDUC O ȚARĂ !
1 băse = 100 de iohani” este una din ultimele mitocănii ale premierului României.  Programul de denigrare a președintelui țării devine tot mai virulent. Ponta, simțindu-și sfârșitul aproape, utilizează, ca și Băsescu, mojicia la cotele cele mai înalte. Oare de ce hărțuirea morală de la locul de muncă, deși reglementată prin lege, nu se pedepsește ?
*
Ca să nu rămână mai prejos, vicepremierul României, un general făcut pe puncte, declară senin „Nu este problema mea care era VITEZA coloanei.”. Fluturând „interesul național”, omoară un coleg și nici nu catadixește să coboare din mașină să vadă ce i s-a întâmplat. Îmi amintesc de o paradă de 14 iulie la francezi când un parașutist s-a lovit la aterizare. Imediat, însuși președintele Franței s-a deplasat la locul accidentului, parada trecând pe planul al doilea. Apropo, Oprea ar fi folosit des și elicopterele Armatei ! ” Desigur, tot pentru „interesul național” ?
Sursele spun că milionarul Gabriel Oprea a avut doar anul acesta 1.500 de „misiuni urgente”, în multe însoțit de consiliera ALP.
Să sperăm că nu va apuca aniversarea jubileul de 2.000 de ieșiri în trombă pe străzile Capitalei pentru a băga în sperieți participanții la trafic ! „E mai complicat decât credeam ! Oprea şi amanta erau urmăriţi de coloana soţiei lui Oprea !” a declarat un alt golan, jurnalist de investigație. Trec coloane, trec !  Suberb ! Avem umor cu carul !...

*
Elena Udrea vine în Parlamentul din care trebuia să plece de bună vreme și declară ritos: „Sistemul a decis că Elena Udrea trebuie băgată din nou la beci. Vor mai face politică și vor mai candida în alegerile de anul viitor doar cei agreați de Sistem.” Personal, cred că tot Sistemul Cripto-Mafiot trebuie băgat la beci ! „Dacă eu scriu denunțuri, îi așteaptă multă pușcărie” declarație care demonstrează clar că este complice la furturile colegilor ei. Un șantaj golănesc în văzul tuturor și nimeni nu se autosesizează ! Și tot din puțul gândirii udreniene: „Suntem singura țară care avem un prim-ministru pus sub acuzare. Nu contest ce e acolo. Dar punerea sub acuzare în timpul mandatului nu este normală.” Serios ?
Madam Udrea, în Marea Britanie, ministrul Energiei, Chris Huhne, şi-a anunţat demisia la scurt timp după ce Parchetul a afirmat că va fi cercetat. Asta-i diferența între o țară civilizată și una manelistă !

*
Parlamentul. Cu zeci și zeci de penali. Când scriam despre statul mafiot român, încă mai speram să nu am dreptate 100%. Acum, după votul în cazul Udrea  reținere - DA, arestare - NU, am certitudini. Un parlament de golani. Lași. Cu biluțele la vedere ! Goale, goale ! Vid de cea mai bună calitate ! 

*
Traian Băsescu, fost bișnițar, despre care Miron Cozma afirmă: „Traian Băsescu mi-a dat trenuri ca să aduc minerii la București”, „Băsescu mi-a dat trenuri și m-a pus să semnez pentru ele”. Cu toții știm asta, doar Justiția se face că nu știe ! Văd că fostul Demis național și „șef de stat” își tot dă cu părerea la problemele țării. Se face că nu știe că nu mai este îndrituit să facă asemenea analize. Știe, dar golanul, tot golan ! O nouă cugetare tembelă tipic băsesciană la B1: „Șeful unui stat (Putin - n.n.) face o amenințare directă la adresa României și Poloniei, iar Iohannis nu răspunde nicium.” Dacă un nebun aruncă o piatră în baltă, de ce trebuie ca România și Polonia să se inflamenze ? Nu-i mai bine să-l ignori ? Neamțul a procedat corect.
*
Președintele Johannis a aprobat, fără ezitare, urmărirea adevăraților golani din Piața Universității, care au pus la cale reprimarea postdecembristă a  protestatarilor prin aducerea, în mod repetat, a minerilor: Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu și Victor Atanase Stănculescu. Ei completează echipa de contrarevoluționari (sic!) a lui Ion Iliescu, care s-au autoinstalat la conducerea țării. În Duminica Orbului !
*
Zilele astea, la Bucureşti, legendarul procuror Antonio Di Pietro, care a orchestrat vasta operaţiune anti-corupţie Mani Pulite, a vorbit despre cum a rupt pactul omertei, destructurând mafia italiană. Poate au învațat și ai noștri procurori câte ceva !
Hans Klemm, noul ambasador SUA la Bucureşti: „Dacă nu se furau banii publici, se construiau rapid autostrăzi în România.” Văd că Unchiul Sam știe mult mai bine cum stau lucrurile în România decât Justiția. Română ! 

N.B. Știți care e marele secret al escrocilor ? Sunt credibili. Când te trezești e prea târziu. Ți-au tras, deja, țeapa ! Toate astea într-o țară în care avioane străine aterizează fără ca nimeni să aibă habar. Noroc că nu erau bombe la bord ! Doar cu piei de animale. Pentru renumiții pantofi Guban ?  

DEX: golan - om de nimic.
Toate bune ?


Sergiu Găbureac

VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu