Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 13 septembrie 2015

E NEVOIE DE O SINGURĂ VOCE




E NEVOIE DE O SINGURĂ VOCE

 Chiar uitasem cum se desfășoară o întâlnire a revoluționarilor români. Am crezut că spiritul combatant a intrat în acord cu civilizația europeană. Însă, noi am rămas români ! Nu ne dezmințim, trădarea fiind la ea acasă. Primul eșalon a trădat chiar în zilele Revoluției, odată cu apariția contrarevoluționarilor conduși de Ion Iliescu. Era 22 decembrie, ora 17. La 18,10 contrarevoluționarii și-au arestat propriul conducător suprem, evacuat și protejat până atunci de forțele special desemnate. Apoi, judecat sumar și împușcat. Contrarevoluția s-a derulat rapid prin activarea cadrelor din liniile 2, 3, 4 pregătite din timp pentru preluarea puterii. Dar în luna ianuarie 1990. Numai că o mână de zănatici, de prin diferite orașe ale țării, le-au luat-o puțin înainte.
Vă amintiți, între 16 și 22 decembrie, ora 12,09, Ceaușescu a ucis 159 de oameni. Echipa lui Iliescu, când a văzut că pierde controlul a fost nevoită să ucidă de șase ori pe atât. După ora 12,09. Total 1.116 morți și 4.089 răniți. Oricum, pe 13 ianuarie 1990, revoluționarii au fost, în mare parte, neutralizați. Mai trebuie adăugate crimele regimului Iliescu până prin anul 2004. Și după.
Nici până la această dată criminalii nu au răspuns pentru faptele lor, iar ceilalți decidenți (parlamentari, miniștri, funcționari, primari, consilieri) pentru distrugerea și jefuirea României în cei 25 de ani de la instalarea Sistemului Cripto-Mafiot Român în toate structurile statului. Naționale și locale. Inclusiv în multe asociații ale revoluționarilor, unde de la o mână de revoluționari s-a ajuns la sute de membri !
De fapt, recenta ordonanță 95/2015, de care se face atâta caz, reprezintă recompensarea celor cu rol determinant în reușita contrarevoluției române !...  
Când mafioții au aflat de convocarea Congresului extraordinar al BNR la Ploiești, contrarevoluționarii cu cei cumpărați de-a lungul timpului, pe unii chiar în ultimele 48 de ore, s-au strâns în aceeași zi, la aceeași oră la ... Sibiu. Se știe tipul acesta de acțiune securistă paralelă. Metoda a fost practicată des în perioada postdecembristă. Unde credeți că s-au dus reprezentanții Guvernului Ponta și ai SSPR ? 
De fapt, duminică s-au ales apele. Prin diversiunea făcută „revoluționarii” sub acoperire. s-au demascat. Drum bun, lichelelor !...
Ce nu înțeleg revoluționarii români ? Atâta timp cât nu va fi o singură organizare, cu filiale în locurile unde Procuratura României a confirmat mișcările revoluționare și pe baza confirmărilor     s-au eliberat certificate de revoluționar, revoluționarii vor fi permanent hărțuiți și hăituiți. Permanent va defecta un președinte de asociație, va fi băgată zâzanie. Va fi pusă o asociație contra alteia ș.a.m.d. Iar revoluționarii vor sta prin umbra zidurilor și piețe făcându-se de rușine cu mâna întinsă !
În afară de drepturi și sancțiuni cu nemiluita, la Ploiești nu prea am auzit dezbaterea marilor probleme cu care se confruntă România. Așa s-a întâmplat și în iarna lui 2012, când prin Piața Universității din București, puțini revoluționari bucureșteni am văzut. Unde sunt cei peste 7.000 de revoluționari bucureșteni ? Îi vom vedea pe 21 curent ?
În 2012, au venit repetat grupuri de revoluționari din alte orașe ale țării: Galați, Deva, Brașov, Timișoara, Sibiu ... Cum s-au manifestat revoluționarii de-a lungul anilor, față de jefuirea României ? Din păcate, mulți au fost și sunt umăr la umăr cu jefuitorii, făcând averi uriașe ! Am cerut, în reptate rânduri, să se posteze pe site-ul SSPR toate drepturile acordate revoluționarilor prin Legea 341 republicată. Sunt drepturi acordate din bani publici și poporul are dreptul să știe pe ce și cum se cheltuiesc banii lor. Să știe cum au evoluat deținătorii de certificate de revoluționar. Ce au făcut pentru țară după Revoluția confiscată din decembrie 1989.
Nu am auzit nimic la Ploiești despre proiectul de țară, despre reunirea neamului românesc, despre reformele profunde, care se tot amână de 25 de ani; descentralizare, reforma administrativă, revizuirea Constituției, reforma în sănătate, învățământ etc. etc.
Am auzit câte ceva despre comportamentul mafiot al unor revoluționari, ajunși prin funcții decizionale sau la conducerea unor asociații de revoluționari. Cam târziu !
Văd că mai sunt unii care cred că în orașul lor a fost o revoluție mai revoluție decât în altă localitate. S-a făcut o analiză, care să arate data și ora la care s-a înlăturat regimul totalitar și revoluționarii au preluat efectiv puterea ? Asta în timp ce prin alte orașe se tot murea și era haos ! Unde s-a acționat inteligent și unde prostește ? Cine a avut rol determinant ? Cei care înlăturaseră structurile comuniste și conduceau efectiv orașul și județul sau cei care se luptau cu nevăzutul ?
Nu, domnilor, încetați cu asemenea prostii. Toți cei care s-au implicat voluntar în înlăturarea structurilor totalitare au avut un rol determinant !
Culmea, am auzit o voce care cerea, la Ploiești, ca BNR să devină partid politic, ceea ce intră în totală contradicție cu spiritul revoluționar. La Revoluție nu s-a venit cu asociația, cu fabrica sau instituția. S-a venit în nume personal. Alții au venit cu echipa ! Asta au făcut-o, dragă colegule, contrarevoluționarii. Contrarevoluționarii sunt, de fapt, singurii beneficiari ai Revoluției Române prin crearea Sistemului Cripto-Mafiot, ocupând, cu aripile sale, atât Stânga (PSD-Ponta), cât și Dreapta (PDL-Băsescu) eșicherului politic românesc. Amândoi sunt din aceeași gașcă, doar aparent fiind dușmani de moarte ! Teatru, marca Moscova.  
Și la Ploiești au fost contrarevoluționari infiltrați, dar dorința lor de spargere a Congresului a eșuat, existând oameni lucizi în prezidiu și la distanță. Am mai văzut și mulți îndrăgostiți de a se auzi vorbind. La vederea microfoanelor ieșindu-le ochii din cap. Cu urlete și vorbe goale nu vom rezolva nimic ! Văd că și pe rețele de socializare, limbajul unor indivizi lasă mult de dorit. Ceea ce îmi întărește convingerea că mârlanii nu au cum fi revoluționari. Poate ciolănari ! Dragilor, suntem în 2015, nu în anii '90 !
Acum, asistăm la o oarecare reașezare a eșicherului politic. Nu trebuie să fim pasivi, ci să ne implicăm. Să se facă auzită vocea revoluționarilor. Să atragem atenția la derapajele politice.
În concluzie ! Vocea unitară a revoluționarilor nu are cum să se audă atâta timp cât vom fi împrăștiați în zeci de asociații și împilați unii împotriva celorlalți ! Am propus reunirea tuturor asociațiilor într-una singură cu filiale. E singura soluție corectă. Înființarea asociațiilor a fost făcută premeditat pentru a putea fi controlate și manipulate permanent.
Abia atunci vor avea greutate și credibiltate acțiunile și punctele noastre de vedere față de distrugerile la care, încă, asistăm, la nerespectarea legilor sau față de hoțiile petrecute în localitățile și județele pe care noi le-am eliberat, totuși, de regimul totalitar și le-am predat fără nicio pierdere la 31 iulie 1990 aleșilor națiunii.
Sper că noua conducere, puternic refrișată, să conștientizeze acest lucru !

Toate bune,






Sergiu Găbureac

VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu