Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 25 iunie 2015

NEAMȚUL PĂCĂLIT



NEAMȚUL PĂCĂLIT 

Interesant cum neamțul poate fi manipulat în asemenea hal ! Cum pot fi promovate, cu atâta ușurință, rezervele de cadre ale Partidului Comunist Român. De fapt, MRU este infiltratul Sistemului Cripto-Mafiot (SCM) în administrația prezidențială. PSD se preface că se opune, dar MRU este unul de-al lor. Șobolan cu acte în regulă. Promoscovit.
În realitate, lui Ponta&Co propunerea le convine de minune. Doar e omul lor infiltrat pe Dreapta ! Ca și Băsescu și mulți alții. Au învățat de la CEKA !
Unii au rămas un vajnici feseniști, proveniți din omul de tip nou creat de Ceaușescu&Iliescu. Nu ai ce le face. Nu au cum evolua. Așa mor. Cadavre vii. E plină țara de asemenea specimene. Unguent e unul dintre ei.



















Nu, MRU este cel, care în calitate de șef al unui serviciu secret, făcea în mod ilegal guvernul României acum câțiva ani ? Casandrele spun că a trădat cauza românilor și în chestiunea tezaurului, furat de sovietici, precum și a restituirii moștenirii Godju către alte zări etc. etc.
Gafele nenumărate, inclusiv susținerea lui Băsescu, alt infiltrat al feseniștilor SCM pe Dreapta, nu au cum să recomande promovarea mutecistului ceaușist spre o asemenea funcție.
De ce trebuie să pună neamțul oameni controversați, când sunt atâția profesioniști în domeniu ? Nu e bine, Johannis, nu e bine ! Când sunt atâtea cadre tinere bine pregătite, cum poți pune o asemenea loază ?
Unde-i aplicarea punctului 8 din Proclamația de la Timișoara ?
Am pretenții ca, măcar, liberalii să respecte acea doleanță justificată a poporului român. Fără comuniști de soi în posturi de decizie națională !
A înnebunit Johannis sau și el e tot unul din Sistemul Cipto-Mafiot sau e una dintre rarele manevre abile ale domniei sale ? Să vedem.
*
S-a votat noua lege a alegerilor parlamentare. Șparlamentarii și-au umflat premeditat numărul la ultimele alegeri, ca acum să face caz de reducerea numărului de parlamentari. Propagandă ieftine !
Care reducere, dacă e același număr ca în 2009 ? Să se respecte ce s-a decis la Referendum ! 300 ! Hai, cu două camere ! Una de lucru și una de dormit.  Atât. Și 300 de parlamentari este un număr enorm. Pentru România. Au modificat oare Constituția iliesciană și nu am aflat. Au făcut reforma admnistrativă prin care să destructureze găștile mafiote județene și locale ?
În schimb și-au votat pensii. Speciale. Pentru faptul că doar au dormit și au folosit Parlamentul în interes pesonal. Tot e vremea nemernicilor !
*
Trupe și armament NATO în România !?! Se miră perfid toată ziua posturile tv românești. Vândute altor interese. Am zis de mult timp că RTV e un post sub acoperire. Adică, le-ar conveni șobolanilor roșii „români” să nu fim deloc apărați și să ne ia rușii ca din oală ?
Da, Iulian, așa se scrie istoria în TRIUNGHIUL MORȚII ! Independenți nu avem cum să fim. La poale de Carpați. Nu mai avem codri, unde să ne ascundem și nici vitejii de altădată ! Iar rușii ne tot amenință cu luatul. Nu se mai satură că ne-au luat teritorii întregi, ne-au omorât sute de mii de români prin gulagurile sovietice, ne-a jecmănit de toate roadele solului și subsolului cât am fost colonia lor, ne-au furat tezaurul ... Dăunăzi, fariseii moscoviți, acuzau pactul Ribbentrop-Molotov, dar nu vor, sub niciun chip, anularea lui.
Păi, asta-i țară civilizată, când te amenință dimineața, la prânz și seara cu bâtele lor motorizate sau spațiale ?!? Când trimit trupe de golani fără uniform într-o altă țară vecină și o dezbină ! E țară de secol XXI ?
Da, Iulian, doar diplomația mai poate salva România ! Dacă am avea poziția Islandei ar fi altceva.
N.B. De fapt, nu știu dacă mai avem vreun post tv știrist cu adevărat românesc ! Sau jurnaliști români cu adevărat patrioți !
*
Când veți depolitiza, nemernicilor, centrul unei capitale, totuși, europene ?
V-ați pus firma ca păduchele pe fruntea Bucureștilor ! Pe o clădire nespălată ca și voi, șobolanilor. Rușine !
Măcar liberalii au avut bunul simț și au dat-o jos acum câțiva ani. Iar clădirea lor a fost complet renovată și eliberată de strigături politice.
Să punem presiune pe șobolani !
Distribuiți ! Să vadă Europa ce conducători de doi lei avem ! 

Toate bune ?




Sergiu Găbureac

VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu