Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 21 mai 2015

ELIBERAȚI POSTUL, VINE FINA !



ELIBERAȚI POSTUL, VINE FINA ! 

    Trăiască unitatea de monolit a Partidului Social(ist) Democrat !
Ceaușescu&Co. ar fi mândri de asemenea urmași. Pe final, n-a ținut că suta de lei și atunci a fost debarcat. Trebuia să vina noua garnitură de lupi tineri, dornici de averi fără număr. Nu s-au încurcat în detalii. L-au executat pe ăl bătrân de Crăciun. Tocmai pentru a arata că noul front e constituit tot din atei, fără niciun Dumnezeu. Jaf la drumul mare !
     Boborul s-a dezmeticit pentru o clipă, dar prin mijloace specifice, manipulare grobiană, șantaj, mituire, aducerea conștiinței proletariatului din Valea Jiului pentru plantarea panseluțelor pe locul unde golanii strigaseră câteva luni bune: Jos comunismul !
Auzi îndrăzneală !?! Ce a urmat se știe. Devalizarea țării fără pic de jenă.
Când a apărut intrusul Emil, șobolanii roșii au ieșit la atac frontal !... L-au neutralizat cu aceleași metode minierești. A fost liniște până în ziua de azi.
S-au infiltrat și pe Stânga și pe Dreapta și dăi viteză ! La hoții !... Inclusiv din fondurile europene alocate României pentru dezvoltare. Mai ales după reușita implantării lui Băsescu pe Dreapta, circul social-democrat a fost perfect. Cu PDL în coadă ! Aceeași Mărie sub acoperire.
După ultimele alegeri, cu final neprevăzut nici de mama Omida, socialiștii au simțit că le fuge pâmântul de sub picioare !
 Le-ar fi convenit ca Dreapta să fie dezbinată, ca să poată domina totul ! Nu au reușit. Nu le-a rămas decât diversiunea cu trimiteri la anumite persoane din componența Dreptei. Compromise și pe cale de a fi epurate.
Așa cum am prevăzut, turma de șobolani a trecut la anihilarea lui Johannis. Numai că neamțul nu e Emil Constantinescu. Are ceva experiență în politica dâmbovițeană. Plus consilieri. Interni și externi. Contratacă scurt, la obiect, fără explicații inutile à la Băsescu (marele șobolan acoperit, infiltrat pe Dreapta).
Referendumul de demitere a lui Băsescu nu a fost fraudat ! E drept, s-au produs ceva nereguli în plan local, fără a influența în vreun fel rezultatul general. Pentru asta e condamnat, de fapt, Dragnea, deși ai lui susțin că pentru că a îndemnat lumea să voteze ! Manipulări tipic pesediste.
Băsescu a fost demis prin voință populară ! Lucrul ăsta se vede și mai bine acum, când ies la suprafață hoțiile, numărul dosarelor penale înmulțindu-se cu fiecare zi pe numele fostului „șef de stat” și a ciracilor săi. La concurență cu cele ale actualilor și foștilor guvernanți.
Presiunea străzii (opinia publică) e tot mai mare ! Pe fondul ăsta, șobolanii de toate culorile dau din colț în colț. S-ar retrage în păduri, dar Năstase&Co au avut grijă să nu prea mai existe ! În schimb, văd că au început să facă gropi de gunoi în vârf de munte ! La Pojorâta.
Guvernul de cumetrie rezistă, rezistă, rezistă ! Doar suntem singura ţară din UE care are în fruntea guvernului un plagiator și jumătate cu miniștri penali ! Ultima mutare. Nașul / Martorul Dragnea pleacă din guvern și este înlocuit cu fina !  Vărul de la Justiție joacă bătuta pe loc ! Socrul se pitește prin tufișuri, doar-doar nu l-or vedea organele !...
Ali Baba - mic copil !...
Parlamentul ilegitim căută să-și pună la adăpost penalii. Din ce în ce mai mulți ! Tupeul parlamentarilor depășește orice limită. În timp ce au refuzat, în prima fază, dublarea alocațiilor de 40 de lei pentru copii, votează in corpore, tacit (!), crearea pensiilor pentru inactivitatea de parlamentar ! Așa cum va trece și ordonanța cu iertarea traseiștilor !
Mai nou șobolanii negociază ca viitorul Parlament să fie la fel de umflat (330 deputați și 126 senatori) ! Nu mai au pic de rușine ! Parcă boborul hotărâse 300. De toți. Ce mai contează cetățeanul în ochii rapandulelor politice ?
Rețelele de tip mafiot foarte bine organizate au mari influențe în mass media tabloidizată. Băsescu, care se dă în stambă cotidian, a devenit portdrapelul șobolanilor. Пропаганда e pe toate canalele mass media ! B1, A3 și RTV sunt în linia I. Acum, se vede cât de minuțios și-au pregătit „socialiștii”, în cei 25 de ani, aparatul manipulator.
„Licheaua” (!? - apud Băsescu) Johannis a tăcut să vadă ce le poate pielea. Acum le arată public adevarata față. Pas cu pas ! Curățenia clasei politice, și nu numai, trebuie continuată cu viteză mai mare. Dragnea demisionează și din funcțiile politice pentru că știe ce urmează !?! Ghinion !...
Unde credibilitate nu e, nimic nu e ! 

Scurtisime (via lelea Safta)
Bordel închis de inspectorii OPC din cauză că multe femei erau stricate.
Daniela Crudu va conduce Institutul Cultural Român, Filiala Dubai.
Poliţia simplifică procedurile: şoferii din Telorman, Vaslui și Zalău vor avea alcoolemia trecută în permisul auto.
Cel mai tânăr revoluţionar din '89 s-a născut ieri la maternitatea Giuleşti.
Inexplicabil! Un locuitor din Harghita s-a trezit într-o dimineaţă vorbind româneşte.
România e singura ţară din UE in care premierul da ordonanţe de urgenţă ca sa-şi regleze problema doctoratului.
Când traversez strada, pisica neagră scuipă de trei ori peste umărul stâng.
În rest, e bineeeee ! 

Toate bune,

Sergiu Găbureac
VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu