Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 31 octombrie 2014

VREMEA NEMERNICILOR





VREMEA NEMERNICILOR

Ce baftă am mai avut cu asemenea conducători !
Iliescu, Constantinescu, Băsescu.
Măcar primii doi nu au avut tupeul bișnițarului politic.
Întâlnit prin toate județele Republicii a III-a.
Te minunezi când îi auzi, de parcă nu am ști ce nemernici au fost, sunt și vor fi ! Băsescu, o catastrofă pentru București (ca primar) ! Un coșmar pentru România (ca ministru și „șef de stat”), pe care a scufundat-o în mocirla imoralității politice, jefuind-o la drumul mare.
Constantinescu, slab, slab, slab !
Iliescu, complice la nenumărate crime, a acoperit rețelele mafiote, constituite în sânul FSN. În județe și la nivel național. Prin manevre staliniste șobolanii roșii au ocupat Stânga și Dreapta.
Lista marilor corupți s-a dat, de ani buni ! De Uniunea Europeană și Unchiul Sam. Chiar și de unii jurnaliști români. Periodic, s-au transmis semnale ! MCV-uri. Oficiale și pe diverse canale. Diplomatice.
Sunt cam 300 de râtani penali.
Între timp mai adăugându-se vreo două duzini !
Unii cred că Justiția acționează la indicațiile Demisului. Aiureli ! Doar în anumite cazuri. Prin oamenii plantați cu grijă pe acolo. Acum, când încep să apară rezultatele corupției la poale de Carpați, „șeful” le-a preluat din zbor, lăsând impresia că de la el pleacă acțiunea de curățare a țării de marii corupți. În realitate, a pus, subtil, tot felul de piedici la destructurarea propriilor rețele mafiote. Împreună cu coabitantul său plagiator și șobolanii lui.

Biata țară abia mai răsuflă de atâta corupție !
O rușine a națiunii și a Uniunii Europene, „șeful de stat” (doar prin voia Curții Constituționale), are tupeul, la 18,30, trecute fix, să dea tot soiul de indicații. 
Prețioase ! 
Mass media, aservită sau nu, preia, admirativ prostiile emise, le dezbate în ritm de fotbal sud-american, sufocând invitații opoziției, ignorând, premeditat, marile probleme ale țării !
Sărăcia, imoralitatea politică, educația aproape inexistentă, jaful din toate instituțiile, mârlănia promovată la ore de maximă audiență, starea jalnică a economiei, agricultura de ev mediu ...
Demisul stabilește cu udreniana în spate, din ușa birtului sordid, că Johannis și Ponta sunt nepotriviți pentru a conduce România !?!
Păi, cine să conducă România ? Domnișoara, fostă Cocoș, băgată în afaceri mafiote până în gât ? ALRO, EADS, MICROSOFT, NANA ... mafie transnațională, nenică ! Nu chestii de doi parai !
Au tot sperat că-l potă șantaja pe Johannis, cu cele două „schelete” (adopțiile și casele).
Ambele subțiri de tot ! ...
Ultima speranță a pesedeilor din Comitetul Central, cu aripa lor mascată PMP  și de prin județe de a să scăpa de judecată este să lase impresia că Johannis e incompatibil ! Păi, dacă era, lăsau ei o asemenea ocazie, uriașă, să nu-și producă efectele ? Devastatoare ! La fel și cu celălalt „schelet”, umflat cu pompa ! 
De fapt, așa au tot făcut șobolanii roșii din 1990 încoace. Legi, care să le legalizeze / albească jafurile ! Așa cum încerca, recent, rozaliul Hrebe să facă cu Șova ! Sau să lanseze zvonuri, care de care mai aberante. Așa l-au executat pe atipicul Antonescu ! Nu era șantajabil.
Și cu Johannis, Sistemul Cripto-Mafiot simte că nu prea mai ține figura ! E prima dată, după 25 de ani, când există o șansă reală să scăpăm de ciuma roșie instalată, repet, și pe Stânga și pe Dreapta !
 
Întotdeauna am crezut în semne ! În sensul descris, magistral, de Coelho ! Anul ăsta s-au împlinit o sută de ani de la trecerea regelui Carol I în eternitate ! Un neamț, care ne-a civilizat, modernizat și sub care ne-am cucerit Independența, pe care, nici în ziua de azi, postdecembriștii noștri „democrați” nu au declarat-o zi națională.
Adevărata noastră ZI NAȚIONALĂ !
Cu ai noștri, la vârf de țară, virusați pe capete, m-am lămurit ! Voi merge pe mâna unui alt neamț, sas, născut în România. Deci, român ! Există o șansă, e drept nu mare, de a o rupe cu Sistemul Cripto-Mafiot, continuator al comunismului de șandrama !
Măcar să ieșim din mocirla băsesciano-pontistă (fesenist-comunistă) !
O finală corectă ar fi, fără îndoială, Johannis - Tăriceanu. Sunt singurii care au demonstrat că se poate face, totuși, ceva ! Din păcate, manechinul a făcut greșeala vieții lui părăsind PNL.
Mergeți la vot și să se împlinească voia ! Scăpăm de blestem !?!

ULTIMA ORĂ

Fie că va câștiga alegerile, fie că nu, Ponta tot va fi schimbat de la șefia PSD.
Văd că media întreabă cine i-a înregistrat pe Cocoș și Udrea ?
Exact cei care i-au înregistrat și pe Traian Băsescu cu Udrea ! 
Numai că nu s-au dat, încă, înregistrările. Toate la timpul lor !
Între timp, arestările la vârf continuă ! Pușcăriabilii se zbat a neputință.
Cică, un baron de Iaşi, convocat la DNA, a  venit la Bucureşti cu trenul ! 
Ca să mai câştige 5 zile. De libertate.
Suedezii ne pot oferi un penitenciar nou-nouț. Dincolo de Cercul Polar !
Mamă, ce serial aș face ! La Piovra ar fi film de amatori.
Dom' regizor !!!!! Lasă După dealuri și alte filme de festival !
Motor !

N.B. Nu scriu tabletele în numele vreunui partid sau ong, ci în numele meu personal. Sunt publicate în reviste din Canada, SUA, Australia, Noua Zeelandă și cu voia unora sau a SRI-ului și în România. Dă pe Google și convinge-te !
Toți cei care s-au simțit deranjați de tabletele de weekend sau mi-au solicitat scoaterea din banca de date au fost radiați fără nicio supărare. Alții au fost adăugați. La fel se întâmplă și pe contul meu de facebook.
Așa că nu văd cine să fie supărat, cum insinuează un anonim !
Treaba cu ouăle ce trebuie puse în coșuri diferite. Sfat inutil. Nu sunt mitică dâmbovițean, să mă orientez în funcție de cum bate vântul. Nu am făcut-o niciodată și nu o voi face tocmai acum. Ce am de spus, scriu !
În situația actuală nu văd altă soluție. Să nu-mi spui că toți sunt la fel !...
Un președinte tot trebuie să avem, dacă revenirea la Monarhie e, încă, departe !
Cum spune un prieten: 

Să fie bine, ca să le putem face pe toate !




    Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?








joi, 23 octombrie 2014

Agenți sub acoperire !






Am primit, pe surse, următoare listă:

Ponta Victor - agent acoperit Xerox, deconspirat de colegul coabitant;
Macovei Monica - agentă acoperită de Gregorian Bivolaru& Co.
Blaga Vasile - n-a devenit agent, nu-i încăpea capul sub acoperire;
Johannis Klaus - agentul acoperit al lui Santa Klaus;
Brânză William - agent acoperit M6 de legătură cu urda
Udrea Elena - agentă acoperită a centuristelor politicii românești
Băsescu Traian - agent dublu acoperit cu patru cuburi de gheață
Beligan Radu - agent secret sumerian cu state pe tăbliţe în cuneiformă;
Vanghelie - agent acoperit Mossad, în rang de cap oral;
Funar Gheorghe - agent acoperit tarabostes;
Hunor Kelemen - agent acoperit de șaua calului; 
Şova Dan - fără acoperire după ce a ieșit la iveală că are IQ-ul de 0,007.
Putin Vladimir - agentul lui Ilici Iliescu, infiltrat la Kremlin;
Popescu-Tăriceanu Călin - agent acoperit de Versace-Adesgo;
Vadim Tudor-Rudotel - agent acoperit de lanțul de farmacii Catena;
Meleșcanu - șeful agenților acoperiți: ceapă n-a mâncat, nici gura ...;

Ciorbea Victor - agent acoperit al Imperiului Klingonian;
D.N.A. - agentul acoperit al doamnei U.E. și al Unchiului Sam;
..........................................................................................................................................
Poporul Român - în bună parte agent acoperit, mișunând prin diverse locuri ale planetei, ba prin posturi super tari, ba pe la buzunarele altora ! ...

DILEMA NOUĂ

Dilema 1.  Ce avem la prezidențiale ? Un GEAMĂN -  Johannis (prea inteligent și neamț pentru a fi președinte), doi LEI - Rotaru și Zsolt (ăștia tot timpul se bagă în seamă), o FECIOARĂ - Ponta (prea meticuloasă), două BALANȚE - Hunor cu Funar (frumoși și echilibrați ca soarele de cer), doi SĂGETĂTORI - Diaconescu cu Vadim (gălăgioși și apocaliptici), un CAPRICORN - Udrea (doar să împungă tot timpul), doi VARSĂTORI - Macovei cu Tăriceanu (când ți-e lumea mai dragă răstoarnă ligheanul) și doi PEȘTI - Meleșcanu și Brânză (o scaldă, și-o scaldă). Niciun SCORPION (avid de putere) și cu doi mai puțin decât la precedentele alegeri.
Total semnături depuse la BEC - peste 7,1 milioane. Se vor prezenta la vot 7 miloane de alegători ?!? Ce se întâmplă  cu acei candidați care nu obțin nici număril de voturi echivalent cu numărul de semnături depuse ?
Dilema 2.  Cum scăpăm de Johannis ? 
Declararea lui Johannis incompatibil este ultima speranță a pesedeilor din Comitetul Central, structuri naționale, județene și comunale să scape de pușcării ! 
De ce le e frică nu scapă !

Dilema 3.  O problemă foarte grea pentru noi, românii ! Alegem: MUNCA sau POMANA ? ONOAREA sau ȘMECHERIA ? DEMNITATEA sau NECINSTEA ?

SOLUȚIA ! Ocupați intersecțiile ! Votați, Ponta ! E singurul care asigură venituri fără muncă ! Nu ezitați ! Hoția salvează România !

Toate bune ?






Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?





joi, 16 octombrie 2014

PARADA DEZBRĂCAȚILOR




PARADA DEZBRĂCAȚILOR

Pe catwalk-ul politichiei dâmbovițenea a avut loc evenimentul mult anunțat. Dezbrăcarea candidaților. În direct, la oră de vârf.
Trei dintr-o lovitură ! Din cei 14 aspiranți. Cei din fața pupilei.
Troncotă, decanul Academiei Naționale de Informații: „Dacă era ofițer acoperit nu-l mai chema Ponta și nu mai știa nimeni de el.”
Corect ! I s-a spus Pisicul, apoi Plagiatorul ! Sau invers ?!
Nu mă mir că udreniana a rămas imaculată. În ținută milaneză. Sau pariziană. Sau moscovită !?! Mai mult pe geantă. ALRO sună de două ori !?!
Plevușca, cu pretenții de catindați, a fost ignorată. A fost lăsată în țoalele ei de toate zilele. La unii urât mirositoare !
Cu tulburelul în nări, țara profundă, furnizoare de materie primă pentru serviciile secrete, n-a prea dat ochii peste cap. Nu mai stă la căminul cutural să despice firul în patru cum e cu spionii ! Concomitent și prin funcții publice !
Unde-s procesele cu dușmanii poporului ? De altădată !... 
Acum pomeni cu nemiluita ! Doar, doar SCM va duce, din nou, de nas prostimea ! Da, și boborul, gata, nu mai votează așa la comandă ! Ci în funcție de ce-i în pungă. Nu contează pe cine ! Să vină zăhărelul ! După aia potopul !
Unde nu-i cap, vai de buzunare ! Și să tot fie de vreo 70 de ani !
Văd că Johannis stă la palavre cu blogerii și alte grupări speciale.
- Treci, Santa Klaus, prin sate și orășele ! Acolo e viața adevărată ! Lumea te așteaptă să o convingi și să te cunoască. Să-ți vadă ochii și statura. Nu te pierde în discuții sterile despre homosexuali, lesbiene, handicapați, spioni, ebola, ce-a mâncat Becali, cu cine s-a mai culcat Tonciu ...
Poporul profund te așteaptă ! Bate pe la porțile oamenilor și întreabă-i ce vor de la țara asta ! Pomană sau Muncă ?
Problemele minore și ale minoritarilor, importante nu zic, le tot putem dezbate după aceea. Acum, prezintă soluțiile tale la marile probleme ale celor mulți. Sărăciți de 25 de ani de șobolanii roșii. Înfipți pe Stânga (firesc) și infiltrați pe Dreapta. De unde ne tot dau lecții de moralitate ! Iar ei put a Jilava de la mare distanță ! De pe ambele laturi ! Ale eșicherului !
Vorba Lianei: „Au trecut 25 de ani de la Revoluţie şi România a reuşit să evolueze de la „Măi, animalule !", la număratul ouălor, și trecând pe la „Ţigancă împuţită !", a ajuns la „Fă, Doina !"... cu multe succesuri !” 
Fără eșece, tovarăși !
Unii, jurnaliști și comentatori săraci cu duhul, încă mai cred că Demisul a uitat dosarul dezbrăcatului la Realitatea Tv. În studio. E un vechi truc în lumea spionajului, numai că Rareș n-a mușcat momeala. Nu știu câți ziariști ar fi rezistat la o asemenea ispită ! Măcar niște copii tot o fi făcut !?! Sau era dosar maradona ?
Până una-alta, Demisul e tot mai gol ! Și miroooaaaaase !...

ULTIMA ORĂ !

Unde dai șu unde crapă !?!
Demisul îl dezbracă pe Ponta și Pițurcă își dă demisia !
Aplicând principiul se poate întâmpla ca în urma egalului  
amărât al Rusiei cu Moldova să-și dea demisia ... Putin !

NU UITAȚI !

Votați Ponta ?
Va curge lapte și miere !
Votați Johannis ?
Va trebui să munciți !
Alege pomana, nu fi fraier !

Guvernul o ține langa cu tot felul de pomeni. Otrăvite !
Mărește alocații, salarii, lansează programul PRIMA MAȘINĂ !
Se aude că, în curând, pentru seniori se pregătește programul PRIMUL SICRIU !?!

Toate bune ?




Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.






luni, 13 octombrie 2014

SALUTĂRI DIN ȚARA MOLDOVEI de JOS !







SALUTĂRI 
DIN ȚARA MOLDOVEI de JOS !

   
După 11  ani de documentare și cercetare, un nou proiect cartofil a fost finalizat împreună cu prietenul meu, cartofil, numismat, medalist și filatelist, Gheorghe Vasiliu. 11 ani de discuții, controverse, dezbateri, achiziții și muncă.
    Este o istorie în imagini a ceea ce au realizat străbunii, bunicii și părinții nostri de-a lungul a anilor,
lucruri puțin cunoscute chiar și în zilele noastre.
    Cum arătau localități din cele trei județe, oamenii, clădirile, străzile ... o istorie completată cu numeroase
date de interes istoric, literar, geografic.
    O bucurie pentru ochi și inimă ! Numai noi, contemporanii, nu prea am știut să păstrăm, demolând cu furie, centrele, azi istorice acolo unde există, punând, la loc de fală, celulele betoanelor cenușii. 
Acum privim cu uimire de ce au fost în stare.
    Avem de ce să fim mândri cu înaintașii noștri !
  Albumul-catalog
SALUTĂRI DIN ȚARA MOLDOVEI de JOS 

este o premieră în domeniu, o lucrare de referință de mari dimensiuni, 260 de pagini, format A4, full color, care cuprinde, reproducerea a peste 700 de cărțile poștale illustrate și alte imagini editate între 1898 și 1938 pentru fostele județe FĂLCIU, TUTOVA și VASLUI.
    Să nu uităm ! 
Bârladul a fost capitală a Moldovei de Jos !
La Vaslui au fost Curți Domnești !
Hușul - centru spiritual de mare forță !
  Practic, albumul cuprinde tot ce este cunoscut, până la această dată în colecțiile colaboratorilor noștri (cca 50 de colecționari, prieteni, instituții și autorități din România și din străinătate), 
cărora le mulțumesc și pe această cale. 
Fără ei o astfel de lucrare ar fi fost imposibil de realizat.
    Vă aștept, cu drag, la bucuria lansării !




Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

vineri, 10 octombrie 2014

Panzerul JOHANNIS






Panzerul JOHANNIS


Fără îndoială, Monarhia ne-ar costa mai puțin decât instituția prezidențială. De vreo patru-cinci ori, afirmă cei care se pricep la astfel de analize.
Am avea asigurate, pritre altele, o imagine real-pozitivă, precum și un comportament decent în politica românească, dominată în ultimele două cincinale, de mârlănia generată de Demisul național. Am avea parte, de un acel comportament european mult așteptat.
Numai că, vorba reclamei, pentru Monarhie boborul nu e pregătit ! Mental majoritatea e virusată, minimum o generație, de morbul egalitarismului de masă și a respingerii scării valorilor !  
Am avut ocazia să-l văd și să-l ascult, recent, pe Johannis de două ori în aceeași zi. La o diferență de câteva ore și de la o distanță mai mică de cinci metri. La Cinema Patria, unde a avut loc întâlnirea cu seniori ai ACL, apoi o la dezbatere cu blogerii ACL. Însoțit de staful de campanie.
Mă așteptam, conform intoxicărilor tembelviziunilor, să văd promtere, fițuici, consilieri panicați ... Nimic ! Un om calm, bine clădit, sigur pe ce spune și cum spune. Întrebările nu au fost dintre cele mai comode. Mai ales la bogeri ! E drept, unele nu-și aveau locul și rostul ! Puse de niște ziariști dâmbovițeni, care doreau doar să iasă în evidență. Plini de ifose ! Cunosc specimenele. Asta-i mass media românească, cu extrem de mulți jurnaliști de doi lei !
Culmea, Johannis are și umor ! Ceea ce, sincer să fiu, nu prea bănuiam ! E adevărat, nu de tip dâmbovițean, „ca să ne râdem”, dar are ! Nu m-am hotărât dacă îl voi vota, însă din toată oferta toamnei are CV-ul profesional-poitic cel mai consistent. În rest, palavre !
A face ceva pentru România înseamnă, în primul rând, a face pentru casa ta. Familia ta să nu fie o povară pentru ţară. A face ceva pentru România înseamnă a face ceva pentru strada pe care stai, pentru cartierul în care trăieşti, pentru localitatea în care domiciliezi.
Da, Sibiul înseamnă România ! La Sibiu s-a demonstrat, cu o administrație onestă, că se poate. Să nu existe șomaj ! Să fie atrase importante investiții și fonduri europene ! Serviciile publice să atingă performanțe europene, iar urbea să arate tot mai bine. Asta a reușit să făcă Johannis și echipa lui.
Sibiul a făcut și face imagine României ! Mai mult decât au făcut-o mulţi prim miniștri ai României și guvernele lor de „profesioniști” ! Sau președinți, „șefi de stat”.
S-a oficializat existența noului Partid Național Liberal, prin comasarea cu trunchiul din PDL după plecarea băsiștilor. Cam găunos ! Sper ca membrii să se mai cearnă. Mai sunt ceva liberali vopsiți prin structurile de conducere ale ACL-ului. Dalmațieni. Oricum, ACL se dizolvă de la sine după alegeri. Noul partid este continuatorul PNL-ului, care a avut un rol determinant în crearea și modernizarea României Mari.
E timpul să terminăm cu discuțiile sterile și să ne gândim serios. Crin a devenit istorie. Prin proprie voință și ajutat de „prieteni” ! E timpul să vedem ce facem cu prezentul și viitorul țării !
România e, oficial, din nou în derivă economică, politică nici nu mai discutăm, fiind oaia râioasă a Uniunii Europene ! Plagiatorului nici nu-i pasă ! Nu exprimă, măcar, o minimă îngrijorare ! E în campanie ! Pomeni și promisiuni fără acoperire. Totul duduie !
Am înțeles, direct de la Johannis, că nu vrea să fie politician, ci om politic.
Ceea ce este foarte, foarte greu. În perioada postdecembristă am avut extrem de puțini oameni politici și niciunul în posturi de mare importanță impact decizional. Acolo s-au înfipt tot soiul de politicieni (cațavenci și javre) ciolănari.
Un neamț ne-a europenizat, modernizat și ne-a redat Independența, pe care, nici până azi, postdecembriștii noștri „democrați” nu au declarat-o ZIUA NAȚIONALĂ. Stăm ca blegii, în postul Crăciunului, și degerăm, înghesuidu-ne pentru o caserolă de fasole cu ciolan !
Cu ai noștri, români get-beget, la vârf de țară m-am lămurit ! Să merg pe mâna unui alt neamț, născut în România, deci român !?! Există o șansă, e drept mică, să o rupem cu Sistemul Cripto-Mafiot ! Dar, măcar să ieșim din mocirla imorală băsescuiană-pontistă !?!
Vorba Aidei: „- Încercăm cu un neamț, poate iubește mai mult România decât românii politicieni !”. Aș zice, cu regret, poate mai mult decât mulți români, nu doar politicieni.
Încep să mă îndoiesc că Viorel Ponta va ajunge în turul al doilea ! Desigur, Sistemul Cripto-Mafiot va face imposibilul să-și salveze pielea pentru a menține structurile mafiote, care zugrumă România de 25 de ani.
După CV-urile profesionale în finală ar trebui să fie Johannis cu Tăriceanu ! Ei au demonstrat că pot ! Ceilalți, gargară, multă gargară !
Panzerul Johannis a pornit motoarele. Să vedem dacă boborul îi va asigura combustibilul necesar reformării din temelii a României, cum a făcut-o regele Carol I. S-a împlinit suta de ani ! 
Să fie un semn și noi nu-l înțelegem ?  

N. B. Aristotel de la Braşov este al 25-lea preşedinte de consiliu judeţean din România cercetat penal. Încă o rețea mafiotă destructurată ? 
Sau locul a și fost ocupat de noul naș ?
Nu știu de ce, dar unele cercetări ale DNA-ului mi se par a fi spălări de cadavre.
Demisul l-a băgat la pușcărie exact pe cel care a insistat ca el să fie președinte. Mi se pare corect ! Până și „șeful de stat” și-a dat seama ce greșeală imensă a făcut SRS.
Deținuți de toate zilele avem, de nu-i mai încap închisorile. E drept la jumătate față de perioada de dinainte de 1989. Se simțea o lipsă acută  la categoria „deținuți grei” din rețelele politico-mafiote ale administrației de stat. Văd că, încet-încet, se completează efectivul. Aștept procesele lotului Traian, bomboana pe colivă. Atunci voi striga în Piața Universității la fapt de seară:
- Trăiască Justiția independentă  din România !

Sfatul medicului

Cu romul nu e bine să te pui !
În cantitate mare dăunează grav libertății !



Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.