Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 16 octombrie 2014

PARADA DEZBRĂCAȚILOR




PARADA DEZBRĂCAȚILOR

Pe catwalk-ul politichiei dâmbovițenea a avut loc evenimentul mult anunțat. Dezbrăcarea candidaților. În direct, la oră de vârf.
Trei dintr-o lovitură ! Din cei 14 aspiranți. Cei din fața pupilei.
Troncotă, decanul Academiei Naționale de Informații: „Dacă era ofițer acoperit nu-l mai chema Ponta și nu mai știa nimeni de el.”
Corect ! I s-a spus Pisicul, apoi Plagiatorul ! Sau invers ?!
Nu mă mir că udreniana a rămas imaculată. În ținută milaneză. Sau pariziană. Sau moscovită !?! Mai mult pe geantă. ALRO sună de două ori !?!
Plevușca, cu pretenții de catindați, a fost ignorată. A fost lăsată în țoalele ei de toate zilele. La unii urât mirositoare !
Cu tulburelul în nări, țara profundă, furnizoare de materie primă pentru serviciile secrete, n-a prea dat ochii peste cap. Nu mai stă la căminul cutural să despice firul în patru cum e cu spionii ! Concomitent și prin funcții publice !
Unde-s procesele cu dușmanii poporului ? De altădată !... 
Acum pomeni cu nemiluita ! Doar, doar SCM va duce, din nou, de nas prostimea ! Da, și boborul, gata, nu mai votează așa la comandă ! Ci în funcție de ce-i în pungă. Nu contează pe cine ! Să vină zăhărelul ! După aia potopul !
Unde nu-i cap, vai de buzunare ! Și să tot fie de vreo 70 de ani !
Văd că Johannis stă la palavre cu blogerii și alte grupări speciale.
- Treci, Santa Klaus, prin sate și orășele ! Acolo e viața adevărată ! Lumea te așteaptă să o convingi și să te cunoască. Să-ți vadă ochii și statura. Nu te pierde în discuții sterile despre homosexuali, lesbiene, handicapați, spioni, ebola, ce-a mâncat Becali, cu cine s-a mai culcat Tonciu ...
Poporul profund te așteaptă ! Bate pe la porțile oamenilor și întreabă-i ce vor de la țara asta ! Pomană sau Muncă ?
Problemele minore și ale minoritarilor, importante nu zic, le tot putem dezbate după aceea. Acum, prezintă soluțiile tale la marile probleme ale celor mulți. Sărăciți de 25 de ani de șobolanii roșii. Înfipți pe Stânga (firesc) și infiltrați pe Dreapta. De unde ne tot dau lecții de moralitate ! Iar ei put a Jilava de la mare distanță ! De pe ambele laturi ! Ale eșicherului !
Vorba Lianei: „Au trecut 25 de ani de la Revoluţie şi România a reuşit să evolueze de la „Măi, animalule !", la număratul ouălor, și trecând pe la „Ţigancă împuţită !", a ajuns la „Fă, Doina !"... cu multe succesuri !” 
Fără eșece, tovarăși !
Unii, jurnaliști și comentatori săraci cu duhul, încă mai cred că Demisul a uitat dosarul dezbrăcatului la Realitatea Tv. În studio. E un vechi truc în lumea spionajului, numai că Rareș n-a mușcat momeala. Nu știu câți ziariști ar fi rezistat la o asemenea ispită ! Măcar niște copii tot o fi făcut !?! Sau era dosar maradona ?
Până una-alta, Demisul e tot mai gol ! Și miroooaaaaase !...

ULTIMA ORĂ !

Unde dai șu unde crapă !?!
Demisul îl dezbracă pe Ponta și Pițurcă își dă demisia !
Aplicând principiul se poate întâmpla ca în urma egalului  
amărât al Rusiei cu Moldova să-și dea demisia ... Putin !

NU UITAȚI !

Votați Ponta ?
Va curge lapte și miere !
Votați Johannis ?
Va trebui să munciți !
Alege pomana, nu fi fraier !

Guvernul o ține langa cu tot felul de pomeni. Otrăvite !
Mărește alocații, salarii, lansează programul PRIMA MAȘINĂ !
Se aude că, în curând, pentru seniori se pregătește programul PRIMUL SICRIU !?!

Toate bune ?




Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu