Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 8 august 2014

VREAU O ROMÂNIE ÎN CARE






VREAU O ROMÂNIE ÎN CARE ÎNJURĂTURA
SĂ NU MAI FIE POLITICĂ DE STAT !

Mai puțin de o sută de zile până la alegerile prezidențiale. La români.
Încă unul din multele partide înființate la comanda lui Ilici Iliescu a fost reactivat. Îmbrăcat în haine noi strălucitoare, cu etichete false de firmă, caută să fure CV-ul marelui PNL (sic!), recent up-gradat. Avem o nouă premieră politică. Mondială. Avem liberali de dreapta PNL (PPE) și liberali de stânga PLR (ALDE).
Delirul prezidențial dă în clocot. Da și Nu, pe aceeași problemă, se succed la mai puțin de 24 de ore. La orizont, alți paranoici se visează președinte al românilor ! Sau „șefi de stat” ! Demisul s-a hotărât să-i dezbrace pe unii candidați ! Turnătorul, tot turnător !
Candidat, nu rata ! Doar până pe 21 decembrie 2014 mai poți fi interceptat de „șeful de stat” ! Mă gândesc că poate fi judecat și pentru tăinuire de hoții ! Hei, Justiție independentă, acționează sau iar te faci că nu ai auzit ?
Vira, ancora !
Privind celebrul pact de coabitare, Demisul declară senin că l-a păcălit pe neexperimentatul Ponta. Să fim serioși ! Băieții erau înțeleși. Acum îi ridică mingea la plasă lui Victoraș pentru alegerile din toamnă. Atunci au vrut doar să-l ducă cu preșul pe Antonescu. Și SCC a reușit. Așa că ruperea pactului e doar un foc de artificii, care alimentează campania pro Ponta. Pro Sistem.
Remember ! Pe fondul general de nemulțumire, declanșat public în seara zilei de 13 ianuarie 2012 în Piața Universității București, s-a creat controversatul proiect politic, contra naturii, USL. Scopul declarat a fost înlăturarea a lui Traian Băsescu. De fapt, Ponta a trădat din start, însăși clauza numărul 1 a constituirii USL-ului ! Antonescu&Co au tras nădejdea că vor putea gestiona situația,  sperând, până în ultima clipă, că vor duce la capăt angajamentul luat. Când a constatat că nemulțumirile populației sunt abil exploatate doar pentru salvarea baronilor PSD de pușcărie și a intereselor SCC, dându-se, permanent, tot felul ținte false, PNL s-a retras din această combinație politică extrem de toxică. Unii spun că a fost prea târziu, alții spun că nu trebuia să se retragă. Paradoxal, oricum ar fi făcut, tot prost ieșeau. Atitudinea oscilantă a liberalilor și proasta comunicare cu boborul le-a creat numai prejudicii.
De ce ? Deoarece întreg sistemul cripto-comunist (SCC) instalat de FSN, din care fac parte mai toate partidele inventate de Iliescu&Co, funcționează în sistem militarizat. Dacă unul nu ascultă de indicațiile prețioase ale celor din spatele cortinei, este supus unui atac mediatic distrugător.
Vezi cazul Voiculescu. Unul de-al lor. Războiul stelelor e la final. Săptămâna asta, la televiziuni a fost ca în zilele execuției ceușeștilor ! De parcă condamnarea lui Felix, o peltea întinsă peste șase ani, ar rezolva ceva în plan național ? Fals ! Ei, dacă ar fi fost vorba de Băsescu, demisul national, era cu totul altceva ! S-ar fi descătușat niște energii naționale în așteptare.
O altă bazaconie, intens vehiculată, sugerează că liderii de partide, primarii / președinții de consilii județene aduc oamenii la vot. Să fie foarte limpede ! Alegătorii, la prezidențiale, votează după cum îi taie capul. În cazul celor alfabetizați ! De multe ori, după impresia artistică ! La ceilalți e simplu: sacoșa, sticla, doza ... E demonstrat. România profundă reacționează funcție de greutatea plasei, găleții, a sunătorilor și a promisiunilor deșarte. Nu se iau după ce spune primarul sau șeful de la județ, senatorul sau deputatul. Toți ăștia sunt văzuți, de bobor, ca fiind capii mafiilor locale ! „Există riscul mafiotizării României”, răcnește jurnalistul Rică. Care risc ? Nu mai e niciun risc. E certitudine. Se văd rezultatele. Peste tot. Dosarele penale se tot adună.
Deși nu era nevoie, Patriarhia a subliniat faptul că BOR nu face politică partizană. A făcut declarația că să înțeleagă toți cre(ș)tinii ! Pozitia oficială a Bisericii Ortodoxe Române nu are legatură cu ce face popa Xulescu în teritoriu, cum bine zice Călin. Acel slujitor al Domnului pierde încrederea enoriașilor pre barba lui, dacă se pretează la așa ceva. Și Biserica pierde în ansamblu ei. Și așa atacurile sunt tot mai virulente împotriva ei !
Concluzie. La aproape 150 de ani de la prima experiență real-pozitivă, de necontestat, cu un conducător de altă etnie nu văd ce ar strica să facem o nouă încercare. Dacă pe Antonescu nu l-a vrut SCC-ul !?!
Era chiar în interesul său. Își mai spăla imaginea.

ULTIMA OARĂ ?

Luni au fost, în sfârșit, 37 de grade ! Singura zi de caniculă standard bucureșteană din vara asta. Până acum. 
Încă două grade și respiram vodcă !
Văd că s-a ajuns departe cu paranoia în ceea ce privește „marele secret mondial” despre trecutul civilizației planetare. Pornită exact de pe plaiurile carpatine !?! Să zicem că așa ar fi ! La ce ne-ar folosi ? Din contra ne pune într-o lumină și mai proastă. Ce-am fost și ce-am ajuns !
Să fim serioși ! Noi, actualii, avem legături genetice firave cu acea civilizație iluzorie. Între timp, s-au așezat amprentele obiceiurilor proaste ale altor migratori. Vizibile în comportamentul nostru cotidian.
Oare nu prezentul contează, în primul rând ?

Toate bune,



Sergiu Gābureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti- 39

Informatia, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu