Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 5 iunie 2014

Marea debarcare







MAREA DEBARCARE


Boborul jubilează ! Să nu uităm că și evreii l-au ales pe Baraba.

Așa se întâmplă când judeci după impresii și manipulări securiste și nu după rezultatele concrete. Amicul Ciuvică (specie de cucuvea) îi dă înainte cu scenariul sf Antonescu - Băsescu, în loc să vadă, de fapt, scenariul real Ponta - Băsescu. Tare de tot ! Încep să cred că eu am semnat pactul de coabitare ! „Antonescu a fost trădat !” Cum să nu știe Ponta despre întreaga țesătură, din moment ce a participat la ea ? Dar, cine să vadă evidențele ?

Concluzia e aceeași. Datorită, pentru șobolanii din cauza, echipei Antonescu, Partidul National Liberal are acum zestrea cea mai mare de primari, consilieri, parlamentari, inclusivi euro, din toate timpurile. Postdecembriste. Antonescu și-a făcut datoria, să vină alt lider care să ducă performanțele mai sus ! 
Deontologii nu scot un cuvânt despre zestre !

„Liberalul” Dinu Patriciu, coleg cu „liberalul” Tăriceanu, coleg cu „liberalul” Cataramă și Valeriu Stoica și alții și alții, plantați din start prin PNL, ies, acum, la rampă. Cu lacrimi de crocodil ! Vor trebui să rupă ceva ! E ordin ! Ioan Ghișe, unchiul Vanea, vrea să fie președintele liberalilor !?! Mai bun ar fi de purtător de cuvinte ! Nu le uită. Le are pe tricou.

Deja, Sistemul cu televiziunile aservite se aruncă pe Johannis. Interimarul. Cu fel de fel de declarații rupte din context. Ce-a făcut în ultimii cinci ani (a vândut copii, s-a culcat cu Bianca, a deturnat fondurile Primăriei Sibiu, are șase case ...), zvonuri infantile (se unește cu băsiștii, schimbă denumirea brand a partidului, prea e neamț ...), știri incendiare (noi dovezi că este omul lui Băsescu, Johannis - calul troian al Demisului, Klaus - pionul javrei, neamțul ne vinde țara, a furat startul ș.a.m.d.).

Vai, vai, vai !  Ce ne facem, soro !?! ... Ai ! Ai ! Ai !

Ei, dacă ne-am putea explica atitudinea românilor, față de Antonescu și liberali în ultimele luni !?! E greu cu înțelesul ! 
Vorba lui George Gobel „Dacă n-ar exista electricitatea, ne-am uita la televizor la lumina lumânării !”

Atitudinea sistemului cripto-comunist de pe Stânga și Dreapta (sic!) e de înțeles, dar a concetățenilor nu prea ! Fereastra pentru democratizarea reală a României s-a închis din nou ! Ne-am înfrânt !?!

Ar fi de tot hazul să iasă Ponta - președinte și Băsescu - prim ministru !

PMP-ul udrenienei se bagă și el în vorbă, deși nimeni nu-l bagă în seamă ! Ca și Unguent 001. Am înțeles că mâine, pompiștii au congresul în tramvaiul 55 ! Tot e tras pe dreapta de un an de zile. Să vedem cine va fi vatmanul !?! Cine plătește curentul, știm cu toții.

Senzațional, Dan Diaconescu-PP face mariaj cu ciocoiii lui Ponta ! Doar așa o va găsi pe Elodia !?! Primind funcția de ministru pentru Relația cu Românii de Pretutindeni !  
Ptiu ...


N.B. Cum sa ajungi în rai când 5 din cele 7 păcate sunt hobby ?

Bilă, în comunism s-a construit o Românie prin autodistrugere. Nu știu dacă înțelegi cum vine chestia asta. Acum trăim exact urmările distrugerii națiunii în plan moral și mental. În epoca de aur. Mulți cred că uzinele sunt totul ! Prostii ! România și-a dat singură cu stângul în dreptu' dintr-o ambiție prostească a lui Ceaușescu. A vrut să plătească toată datoria, neglijând retehnologizarea industriei, pe care a transformat-o, astfel, într-un morman de fiare vechi. La fel s-a întâmplat în toate domeniile. Nu contest că și FMI avea anumite interese.

Dragă Bilă, educația e totul ! Numai educația duce le evoluție. Industria, agricultura, comerțul, turismul, cultura ... sunt adiacente, vin de la sine. Dacă există educație !

 Și o știre reconfortantă. A treia româncă, din toate timpurile într-o finală, la Roland Garros ! Pentru mine nu mai cotează rezultatul acestei finalei. Sunt mulțumit și cu rezultatul de joi. Dar, de ce să nu recunosc, sper și la o finală fabuloasă. Hai, Simona !



 

 Șeful Pentagonului, venit special în România, m-a dotat cu tehnică de
ultimă generație pentru a resista și vara asta ! Mulțumesc Dorel Pietrăreanu !


Toate bune,




Sergiu Gābureac

VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com; gsm.ass007@gmail.com,
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Ai o problemă cu informația ?
Poate o rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu