Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 9 mai 2014

Români ! Duminica Orbului se apropie !









Cum a ajuns CASA POPORULUI - CASA HOȚILOR ! (II)

Români, Duminica Orbului se apropie !

Curios ! A început de ceva timp campania pentru europarlamentare. Subiectul principal nu este, însă, prezentarea candidaților și, mai ales, ceea ce-și propun să facă partidele noastre la Parlamentul European.
Candidații, în general, și celelalte partide, nici nu există pe televiziuni. Pare a fi o tactică PSD-PMP, care să anuleaze din start, importanța acestui tip de alegeri și așa cu o slabă audiență la poporul român. Ele îndreaptă tunurile pe prezidențialele din noiembrie curent. Astfel, scena se încinge pe tot felul de subiecte, altele decât cele de la ordinea zilei. Inclusiv ce mănâncă Becali în pușcărie !

Ce Europa ? Totul este acaparat de dialogul, tot mai suburban, între Demisul țării și primul ministru. Ce să-i faci ? Carențe evidente de educație. Demisului nu ai ce să-i ceri. El însuși a declarat că nu prea le-a avut cu școala. Nici cu cei șapte ani de acasă !?! Dar să-l plagieze pisicul ?!? Nu mă așteptam. De aceea nu mai mir, ca alții, de ce nu denunță niciunul „pactul de coabitare” ? Dacă e așa de pornit împotriva Demisului. Sau invers. Pare, a fi tare doar o ciondăneală, așa, de ochii lumii ! Se explică și de ce PSD-ul nu a vrut, de fapt, demiterea președintelui penal. Era suficient, vorba deputatului Ghișe, să se întrunească Parlamentul și Băsescu era pe făraș !
Iată, că se vorbește de o nouă încălcare a bietei Constituții. Motivul: politică partizană a cotrocenistului pușcăriabil. Credeți că urmează suspendarea ? Analiștii afirmă că nu se poate, deoarece a rămas cvorumul. Da, a rămas, dar numărul locuitorilor din 2011 este, oficial, altul. Deci scade și numărul alegătorilor. De fapt, Băsescu a fost demis legal ! Numărul alegătorilor nefiind cel real la referendum. Șobolanul Rus a jucat dur. Aici se vede jocul dublu al „democraților” pesediști.
Cum mă așteptam, Antonescu a fost izolat. De moguli. La ordine superioare. Urmăriți de camere sunt doar cei doi + parașutista de serviciu ! Doar li se sorb cuvintele ! Repetate și analizate la nesfârșit de analiștii mercenari. Mai ales ale celui stabilit, deja, de Sistem să vină la Cotroceni !
Mesajul e clar ! - Crin, n-ai vrut USL ? Vrei să fii cinstit ? Patrie, popor, dreptate, regalitate, aiureli de astea ... Hai, pa ! Noi avem multă treabă !... Votați Sistemul PSD-UNPR-PC + UDMR ! Sau pe proaspăt vopsiții de la PMP ! Marea majoritate sunt șobolani roșii. Sub acoperire ! Au pus mâna și au distrus tot în țara asta ! Pentru ce ?
PSD-ul a pus brandul USL în fereastră, ca „mortul” să ia cât mai multe voturi ! Șmecherie cu care vor încerca, din nou, să păcălească boborul ! Cum, care bobor ? Cel cu mari dificultăți cu înțelegerea mesajelor audio, iar despre cele scrise !... Vezi sondajul Pe ce continent locuiesc românii, maică / taică ? Te crucești ! Asta e ! În democrație tot maturul (!) votează. Mai mult, din cei 40%, declarați cu ceva carte, nu prea se prezintă la vot. Cică, ar fi forma lor de protest,  declarând ritos că nu fac politică !?! La clevetit, însă ... Așa că, ne merităm soarta !
Analiștii tembelviziunilor afirmă că după 25 mai, mulți liberali vor trăda pe cei care au hotărât ieșirea din USL. Asta-i foarte tare ! Adică ei, pe ei înșiși ! Conducători de organizații locale, județene și din conducerea centrală. Decidenții leberali vor valsa ! Să vedem dacă membrii PNL liberali sunt niște lichele. Câțeva și-au primit, deja, ciolanul de la Putere. Urmează autodemascarea altor conserve implantate, din timp, în PNL. Nu m-ar mira să fie indivizi chiar din conducerile locale și centrale, care au votat ieșirea din USL ! Mă îndoiesc, însă, că liberalii sunt niște trădători ! Atunci, ne merităm cu adevărat soarta !
Am scris, din nou, parlamentarilor României. Omerta ! Totală. Sistemul politic, profund corupt, nici măcar nu mai mimează democrația ! Cu acel tipic răspunsul acela pur birocratic: „Am primit mesajul dumneavoastră. Urmează să-l analizăm. Vă mulțumim. Cutărăscu.” Comportamentul a devenit tipic mafiot. Aroganța e la ea acasă. Au treabă parlamentarii !?! Multă treabă ! În timp ce noi le plătim drepturile !
Senatorii (ce cuvânt, ce acoperire ar trebui să aibă !?!) sunt în vacanță. Electorală ! Muncesc, pe rupte. Prin satele și orașele patriei. Da, ei au drepturile achitate la zi. Cu vârf și îndesat ! Noi ... murim cu dreptatea în brațe !
Deputații nici la votul pentru ridicarea imunității baronului cu puii grill luați moca (doar 70 de tone !?!), n-au catadixit să vină ! Cum să-și lase colegul, nu contează că-i de la Opoziție, pe mâna Justiției ? Dacă ăia greșesc și-l bagă la mititica ? Alături de alți găinari. Aleși. Începând de la fost președinte de partid, la alți decidenți prin instituțile statului ! Da, de ce nu se face o pușcărie la locul de muncă ? Ar fi mult mai simplu ! Cică la suedezi parlamentarii își plătesc singuri întreținerea, fără mașini ...
„- Hai, bă, terminați cu prostiile ! Ăia e săraci, nu ca noi ! Da ?”
Văd că s-a dat publicității activitatea europarlamentarilor noștri la Bruxelles. Interesant ! Unii au avut activitate cât de cât eficientă. Că de dat din gură s-a priceput chiar și semianalfabeta tatei ! Efecte 0 (zero). Dar s-au distrat copios europarlamentarii ? S-au distrat, bineînțeles pe seama noastră. Doar noi am trimis-o acolo ! 
Demisul național face campanie electorală direct de la pupitrul Cotrocenilor. Nu numai de pe plaja de la Neptun. Ce Constituție ? Care Constituție ? Aia cu care se șterg toți, de la CCR până la ultimul găinar politic de comună ? Nu degeaba îi spune lumea javră ordinară ! Cum să afirmi în văzul națiunii ? „Păcat că sunt steagurile în spate ...” Ce ar însemna asta în orice altă țară civilizată ? DEMISIA !
Păcat că un asemenea individ se află în fața steagurilor de la Cotroceni ! O rușine care nu se va șterge ușor din istoria neamului. Măcar dacă am fi votat-o ! Da și voturile au fost furate ! Bișnițarul, bișnițar moare !
Am spus. Mă duc la vot, în cea de a treia Duminică a Orbului (sic!). Oare, să fie puse, cu premeditare, alegerile tocmai în această duminică fatidică ? Sau sunt semne divine ? Dar cine să le priceapă ? Și tot plătim, la fiecare patru ani, propria prostie !
Voi anula votul cu trei ștampile. Să nu mai aud de astfel de încrengături mafiote. Le-am spus, de ani buni, să-și facă curățenie prin ogradă. Degeaba ! Ei, da, mă duc la vot:
1. Să se vadă că exist.
2. Să se vadă că nu mai votez găști, numite, cât mai sonor, partide, pline cu neamuri proste, fudule și pretini mafioți !
3. Să se vadă că nu mai sunt fraierul de serviciu, cum mă crede Sistemul cripto-comunisto-mafiot instalat prin confiscarea Revoluției Române.
De regulă, voturile anulate, la noi, nu depășesc 1-3% din total. Dacă în, mai a.c., 30-40% din voturi vor fi anulate, premeditat de alegători, în semn de protest, ar fi un uriaș scandal politic. Nu urmăresc nealegerea candidaților. Ei, oricum, vor fi aleși, ci semnalul politic al alegătorilor către actuala clasă politică, care s-a discreditat total.
Partidele ar fi obligate să-și facă curățenie sau vor dispărea !
Constat că mesajul cu anularea votului a început să fie preluat tot mai mult ! E un semn bun ! Cineva mi-a spus că nu sunt tușiere în cabine. Are dreptate. Am să iau una și votez până se termină tușul. Fac acest gest electoral, ca să se vadă și să nu creadă că sunt chiar de capul lor ! Cu statul în casă nu rezolvăm nimic. O campanie devenită vizibilă la nivel național, prin care se anunță anularea votului masiv în mod premeditat, are mai mari șanse de a sensibiliza lumea. Inclusiv europeană.
Uite ce vor să facă românii !?! Ia să vedem sunt în stare ? Prin anularea buletinului de vot vom arăta Uniunii Europene și Unchiului Sam că vrem democrație autentică. Nu doar mimarea ei. E adevărat. Nu m-a obligat nimeni să ies în stradă. Am făcut-o de bună voie și pentru că am crezut că așa se poate îndrepta ceva. Așa voi face și în continuare.
Deșteaptă-te, române !
VOTUL este mai puternic decât glonțul !

ULTIMA ORĂ !

Se propune ca Parlamentul să fie închiriat pentru nunți botezuri, cumetrii ! Mai lipsește streaptise-ul, întrucât prostituția, politică, e la ea acasă. De ce au camerele Parlamentului României boltă ? Păi, ați mai văzut circ fără cupolă ?
România pe locul 84 din lume la libertatea presei ! Numai că și românii mai trebuie să și citească ! Dar ce te faci cu 40% analfabeți. Iar cei 10%, șobolanii roșii, știu să manipuleze la greu. Conform manualului de specialitate. Au cvasi totalitatea televiziunilor știriste la degetul cel mic. De aia le-au și făcut. Nu mișcă nimeni în front !
Mangafaua neamului a ieșit la ora știută și i-a invitat din nou pe ruși să ocupe R. Moldova. Decodarea mesajului Demisului e foarte clară. Practic e o invitație făcută rușilor. Luați-o, bă, că nu ne băgăm ! Nu e prima oară când transmite asemenea mesaje. Văd că dă indicații prețioase rușilor și americanilor. Pe ton răstit. Să vezi ce o să tremure Obama și Putin !  O face Demisul total premeditat sau nu-și dă seama ce face ? Parcă ar fi paranoicul de ciuruit, cu „neamestecul în treburile interne”. Mi se pare tot mai mult sub influența băuturilor alcoolice (cum și declară hăhăind) sau mă înșel eu ?
Putin crede că lumea civilizată e ca mujicii lui ! Umblă cu tot felul de înscenări, pentru a avea motiv de intervenție militară. Sovieticii și rusofilii uită că de nu-i scoteau americani și englezii din rahat în al doilea război mondial, mai sărbătoreau, ca-n Evul Mediu, Ziua Victoriei ? Tancuri, rachete ... Da, pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești !
Se pare că țarul a înțeles mesajul și a lăsat-o mai moale. Degeaba ! E târziu ! Gestul irațional a fost făcut. Și-o fi spus „Am 39 grade ! Încă un grad și sunt vodcă !”
Îmi mențin prezicerea. În septembrie, Rusia va fi în corzi ! Văd că lucrurile se derulează cu viteză sporită. De când îl aștepta Europa și Unchiul Sam  pe marele spy la cotitură !?! Și-a făcut-o cu mâna lui. Când ridici sabia ...

Toate bune !


Sergiu Gābureac
gsm_as@yahoo.com; gsm.ass007@gmail.com,

Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti- 39

Informatia, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu