Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 3 septembrie 2012

JAVRA se ÎNTOARCE !




Important ! Nu citiţi ! Disconfort total.
 
JAVRA se ÎNTOARCE !

Am avut ocazia să urmăresc, câteva zile la rând, la vreme de siestă, posturile româneşti tv de propagandă externă. Urmărind ştirile ProTv I ai sezaţia că România este o ţară de criminali şi violatori. De hoţi şi şmecheri gata să te facă la buzunare. De oameni fără Dumnezeu, dominaţi numai de instincte primare. O asemenea revărsare de urât şi ură nu întâlneşti nici la duşmanii României. M-am convins, definitiv, că duşmanii nu sunt în afară, ci în interiorul ei. Nu întâmplător, nici turcii, nici ruşii, nici alţii nu ne-au cucerit, ci ne-au lăsat la cheremul conducătorilor autohtoni. În schimbul unei taxe de protecţie (bir, haraci, cotizaţie). Cei mai mulţi şefi autohtoni s-au dovedit a fi mult mai răi decât străinii. Se pare că toţi ştiau câte ceva despre profilul nostru genetic ! Multimilenar.
Am numărat în ziua de 27 august a.c., în emisiunea reluată la ora dată, peste 30 de ştiri. Care de care mai oripilantă şi prezentată cu un sadism nedisimulat. Niciun cuvânt despre vreo faptă bună sau realizare pe plaiurile noastre mioritice. Cu o zi înainte, România obţinuse mai multe medalii, dintre care două de aur la olimpiada de geografie ! Nimic.
Celălalt post, TVR I, a rămas la fel de prăfuit şi desuet că şi în anii anteriori. Cu voci de cavernă.
Am văzut, ani în şir, cum şeful statului, Traian Băsescu, a alungat, în direct, românii din ţară. De la personal medical, ingineri, tehnicieni, profesori, muncitori supercalificaţi, agricultori destoinici, parte a celor mai buni profesionişti ai României. Acum, ai noştri din diaspora sunt, în marea lor majoritate, tineri, adulţi, oameni în puterea vârstei. Cam două-trei milioane. Cum percep ei asemenea veşti cutremurătoare şi acele emisiuni făcute, rudimentar, acum 30-40 de ani ?
Am mai aflat, la sfârşit de august, că românii sunt în pline pregătiri pentru Sf. Paşti şi că nu se ştie dacă guvernul Ponta va fi investit !?! Mă întreb ce rol au astfel de ştiri ? Cred că astfel de emisiuni desuete, asemenea ştiri apocaliptice au rolul de a-i speria, pe cei care au luat drumul bejeniei. De a le taia dorul şi cheful de a reveni în ţară.
Situaţia nu e de azi, de ieri. Organele în drept nu se sesizează în acest caz evident de defăimarea premeditată a României.
De ce ? Rămâne un  mister ? Atenţie ! Toate astea nu le fac străinii. O fac posturi tv româneşti (!). Dacă ai fi acasă, ai schimba canalul, dar aşa, accepţi bombardamentul mediatic trimis prin satelit ! Poate-poate vine şi o ştire bună ! Pentru asemenea “programe” TVR I sunt cheltuiţi bani publici. Ar fi culmea, ca la mijloc, să se dea şi ceva facilităţi şi ProTv-ului I pentru “promovarea” imaginii României în străinătate  !?!
În acelaşi timp, am avut ocazia să văd secvenţe ale televiziunilor de profil din Rusia, Polonia, Germania + Bulgaria, CNN, BBC, Euronews, Eurosport ... Peste tot emisiuni vii, ce degajează optimism şi o realitate instant, obiectiv relatată, fără rubrici horror.
Ceva nu este în regulă nici în prezentarea fotbalului românesc. Se califică CFR Cluj în grupele celei mai tari competiţii europene, ceea ce contribuie indiscutabil la imaginea României prin performanţele realizate, aduce şi 20 de milioane de euro în ţară, dar publicitate maximă i se face unei echipe care a făcut o mărgică, calificându-se într-o competiţie de mâna a doua. Cotcodăcitul becalian a acoperit zile întregi adevărata performanţă cu mesajul  delirant “De nouă ani consecutiv ...”. De nouă ani, ce ? Cu ce finalitate ? În afară de cotcodăceală.
Am avut parte şi de paranormal. Am petrecut o parte a concediului la un hotel cu management german, all inclusive, din Bulgaria, cu fraţii ... Băsescu. Nu mă credeţi  !?!
Nemţii ştiu să-ţi organizeze zile de concediu active. Nu te lasă doar cu berea în faţă. Despre turismul bulgăresc, stil german, cu altă ocazie. De vreo cinci ani, nepoţii mei dau calificative maxime an de an. Având contact, multidecanal, cu al nostru, nu-i pot contrazice.
Ne înscriam, la diverse concursuri de dimineaţă sau de după amiază. Copiii la copii, adulţii la adulţi. Cu excepţiile de rigoare. La înscriere trebuia să-ţi declini doar prenumele. Fratele cel mare, nefiind obişnuit, şi-a declinat numele. La care, animatorul, tânăr şi bun comunicator se opreşte îngrozit: Băsescu – Katastrophe ! De unde concluzia că nu toţi nemţii sunt Angelika !
Au fost puţin jenaţi de asocierea cu ceilalţi fraţi Băsescu, impostorul şi tiribombistul. Ei fiind oameni oneşti, serioşi şi muncitori. De locul lor, din Huşi. Cum, la bază, sunt bârlădean şi cu ceva rude la Huşi, relaţia s-a înfiripat de la sine.
Deşi sunt nesusţinător declarat al preşedintelui-jucător, nu prea mi-a convenit. Merg pe principiul, ca noi, românii, să rezolvăm problemele noastre. Din păcate, dra procuror Macovei a externalizat problema, la ordin, lansând teoria loviturii de stat.
Culmea e că lovitura a dat-o Băsescu. După referendum. Împotriva a 7.403.836 de români, care l-au repudiat ! La care se adaugă copiii, copiilor lor ! O lovitură dată golăneşte, cu şmecherii ieftine la care am asistat, pasiv, mai mulţi ani. De data asta, poporul, cât a mai rămas, a reacţionat masiv. Ca niciodată. Însă, şmecherul, ajuns şef de stat, a mai întors odată rezultatul, evident nefavorabil, prin complicităţi la vedere cu diverse instituţii europene şi interne.
Totul girat de Unchiul Sam. Strong, frate, strong ! Merde !
A procedat la fel ca şi altădată, apelând, fară niciun scrupul, la argaţii din aparatul de partid, servicii secrete şi la cozile de topor din Justiţie. Cu CV de javră ! Mulţi, puşcăriabili !
Problema, însă, a rămas pe rol. Cei 7,4 milioane de NIMENI sunt împotriva sa. Poate unii se vor lăsa păcăliţi în continuare. Mulţi s-au lămurit, definitiv, cu ce javră au de-a face.
Asta nu înseamnă toţi sunt pesedişti sau penelişti ! Cum se tot insinuează. Sau că sunt plătiţi de forţe oculte. Nimic mai fals ! Pur şi simplu nu mai vor o hahaleră ca Băsescu. Sau, mai bine zis, politiceni tip băsescu.
Javra s-a întors. Aşa cum am promis,  curând, îi voi retrimite cea de a doua scrisoare (din 14 februarie a.c.) neobrăzatului, care se joacă cu nervii şi demnitatea românilor. Scrisoarea în care îi comunicam, la vreme de ger, în mai multe puncte, de ce este o javră. Ordinară.
Sintagmă, care nu are nimic jignitor pentru oameni de tip băsescian. Urât mirositori şi hidoşi. Din contra ! Termenul caracterizează perfect asemenea specimene. Consultaţi DEX-ul şi alte scrieri.
Bineînţeles, scrisoarea va fi adusă la zi. Cu ajutorul Dumneavoastră. Aştept. Poate mi-a scăpat ceva. Sunt şi eu un biet pământean ! Şi român (moldovean) pe deasupra !
Între timp, văd că preşedintele-jucător a mai dat un tun. Nu prin băieţii deştepţi, ci pe spatele lor. I-a invitat la nunta analfabetei-europarlamentar. Cum să lipseşti ? Altă golănie a scumpului nostru preşedinte !
Dacă ar fi fost fiica cea mare, nu scoteam o vorbă. Ar fi fost un eveniment cu adevărat privat. Eba are foncţie grasă, obţinută la ordin, prin trafic de influenţă şi mânuire de voturi, deci este o persoană publică, plătită din bani europeni.


Cum sunt cetăţean european, nu-mi convine deloc să fiu reprezintat un europarlamentar cu educaţie precară, cu faţă tâmpă, făcut pe puncte. Dovada ? Spectacolul oferit la orice apariţie publică.
Protipendada dâmboviţeană de mucava (vedete la liber-impuse, caţavenci fără număr, ţoape pe post de doamne, cocalari, piţipoance, oameni de “afaceri”, justiţiari dalmaţieni, cetăţeni de bine din diaspora, interlopi, însăşi regalitatea bastardă creată premeditat + regalitatea romă) a prezentat umil … darul şi şi-au etalat bogăţiile.
Comitetul central băsescian a servit cu zel cauza. La care s-au adăugat, voluntar sau bine plătiţi, designeri, compozitori, fotografi, lăutari, postaci, ziarişti, analişti, can-can tv, activişti, chelneri, animatoare, pupincurişti ... cu implicări până la nivelul lichelei Pristanda din serviciile secrete, SSP, poliţie, jandarmerie ...
Trăiască, d-ra Eba, că e damă bine ! Am înţeles că tot Băsescu semnează. Pentru că e nume de răsunet ! Flatulant.
Am avut parte de un spectacol grotesc, opulent, cu scene plagiate din Naşul şi alte filme de gen, scăpate pe toate posturile tv. Curată discreţie ! Pe tipar Dinu Păturică din Ciocoii vechi şi noi.
Totul, agrementat cu huiduielile şi scandările mulţimii. A celor care au avertizat, cinstit, că vor urmări javra-preşedinte, demisă de propriul popor, oriunde, cât timp va mai sta la Cotroceni s.r.l. !
Culmea tupeului ! Întrebaţi dacă au simţit strigăturile şi huiduielile, rude şi nuntaşi de frunte au declarat nonşalant, cu zâmbet larg, în pur stil mafiot, că nu au fost deloc deranjaţi ! Nici un pic de jenă. De bun simţ. Pentru ei boborul nu contează ! Nu există.
Vă aduceţi aminte când preşedintele Constantinescu a fost socru ? N-aţi ştiut ? Nici eu. N-a ştiut mai nimeni. Altă educaţie, altă lume ! Acea Românie încetează, tot mai mult, să existe.
Am auzit că slugile CCR-iste, ălea cu erata, au dat o hotărâre prin care Băsescu a fost declarat socru mare la această nuntă de partid 1000% ! Cu europarlamentar, independent, pe post de mireasă ! Cu Noi suntem români, ritmuri sud-americane şi trecerea Carpaţilor la crăpat de ziuă, într-o veselie şi chiuială generală  !... Distracţie !
S-a văzut, pentru a câta oară în ultimii ani, mârlănia în toată splendoarea ei. Toate structurile României sunt infestate ! Toate partidele. Slabă speranţă de revenire la normal !
Nunta analfabetei lu’ tata cu Sida a fost o simplă afacere, pe care un bişniţar de teapa matelotului, nu o putea rata.  Conturile Ebei au crescut ca în poveşti. În câteva ore, cât la alţi români în zeci de vieţi ! Banii nu au miros. Băieţii deştepţi şi-au mai onorat odată licitaţiile câştigate cu multă trudă. Sau posturile grase, în care au fost instalaţi pe criteriile de partid ştiute.
Marele socru mic îşi râde în barbă. I-au ieşit socotelile. Cu lacrima de rigoare în colţul stâng al ochiului de dreapta ! Cu largul accept al Licuriciului şi cu aviz de la Barosso, Reding, Angelika + alte grupuri de interese planetare. Am zărit şi doi ochi oblici !
Semn că România este, încă, o vacă bună de muls !
Nota bene. Mi-a plăcut gospodina care i-a urat, în huiduielile celor prezenţi la primărie, preşedintelui-bişniţar “Vă urez la toţi, casă de piatră” ! Gura păcătoasei ...
Sunt silit a recunoaşte. România s-a ales cu cea mai tare javră ! Adevărat animal politic. De vreo opt ani de zile ne chinuim să intrăm în  propria ogradă !
Nichts ! Hичего ! Semmi ! Niets ! कुछ नहीं ! Nothing ! Hârrr !
  Toate bune !?!



4 comentarii:

  1. _*MIORITA* _ Prorocia Pastorului cel Bun _ Ioan 10/8,11,2012,14,[16 -prin alte tari _ Romania 10/18], …

    …pentru *aceasta vreme de stramtorare cum n-a mai fost …[niciodata]* _ Daniel 12/1, …”vremea de pe urma” _ Daniel 12/4,[9]; _ Isaia 6/[8],9-[13].

    = Daniel 11/14 _”Si o ceata de derbedei din poporul tau, se vor rascula, ca sa implineasca vedenia; Dar vor cadea”, …[potrivit] – “Vedeniei” *Pastorului cel Bun*, propovaduita ( pr)in “MIORITA”, …- Referitor la faptele “secrete / tainuite”, ale “jandarmilor palnetari”, in complicitate cu toti TOLERATII / “veneticii” _”Ce-au venit in TARA asta, si-au cerut, [si vor], pamant si apa”, …adica, despre care este scris: _ Psalmul 78/1-3:

    -*Asculta Poporul Meu, invataturile Mele!…Ce am auzit, ce stim, ce ne-au povestit parintii nostri”, un *Popor de Pastori*,…[si], …prin “MIORITA”, [despre]:

    =*Bacii, …cel Francian si cel Ungurean, …

    { la care s-au alaturat in haita, si cei:
    Austro-Germano-Americano-PambucCIAn },

    -La apus de SOARE, …[sfarsitul erei,
    astrale - Soarele in Constelatia PESTI],

    -“Marii” se vorbira si se sfatuira,
    -Cum sa [Mi]-l omoare pe cel Moldo-Vlahian,
    -Ca-i mai Ortoman, are oi mai multe,
    -Mandre si cornute, si cai invatati,
    -Si caini mai barbati, …pe malurile ISTRULUI,
    -Pe un picior de PLAI, pe-o gura de RAI,
    -Unde Domnul Dumnezeu, inca de la FACERE,
    -A sadit o Gradina in EDEN, spre RASARIT,
    -Si a pus acolo omul pe care-l intocmise,
    -Ca s-o lucreze si s-o pazeasca* _ Facerea 2/8-[15]; …

    = Da! …-Dar, …din pricina TOLERARII “tradatorilor si vanzatorilor” de TARA si neam / Poporul ROMAN – “o semintie aleasa” _ 1 Petru 2/9, -”Poporul Tau cel sfant, n-a stapanit TARA decat putina vreme; Vrasmasii nostri au calcat in picioare locasul TAU cel sfant.” _ Isaia 63/18;

    = Am ajuns ca un popor pe care nu l-ai carmuit TU, si peste care niciodata nu s-a chemat Numele Tau.” _ Isaia 63/19.

    = Vai, cetatea aceea credincioasa, cum a ajuns ****! -Era plina de judecata, dreptatea locuia in ea, si acum e plina de ucigasi! Mai marii tai sunt razvratiti si partasi cu hotii, toti iubesc mita si alearga dupa plata; Orfanului nu-i fac dreptate, si pricina vaduvei n-ajunge pana la ei. _ Isaia 1/21,23;

    = Cei ce povatuiesc pe Poporul ACESTA i-l duc in ratacire, si cei ce se lasa povatuiti de ei sunt pierduti. _ Isaia 3/12; 9/16.

    = Dar ce vor face la urma [?!] _ Ieremia 5/26-29,31, -*Caci in Poporul MEU sint oameni rai; Ei pandesc ca pasararul care intinde laturi, intind curse , si prind oameni; …Asa ajung ei puternici si bogati. …GROZAVE lucruri, URACIOASE lucruri se fac in TARA _ Ieremia 5/30;

    = Au limba intinsa ca un arc si arunca minciuna; Si, nu prin adevar sint ei puternici in Tara; Caci merg din rautate in rautate si nu Ma cunosc. _ Ieremia 9/3.

    = Daca poftesc ogoare, pun mana pe ele, daca doresc case le rapesc, asupresc pe om si casa lui, PE OM si MOSTENIREA LUI. De aceea, asa vorbeste DOMNUL: _ “Iata, am de gand sa aduc o nenorocire impotriva acestui leat de oameni, …si nu vor mai umbla cu capul atat de sus, caci vremile vor fi rele. _ Mica 2/1-4; 3/11.

    =*S-a dus omul de bine din Tara [?!], si nu mai este nici un om cinstit printre oameni;[?!]; …- Toti stau la panda…;
    -Mainile lor sint indreptate sa faca rau:

    …CARMUITORUL cere “daruri” / danii / taxe / impozite, JUDECATORUL cere PLATA, cel mare i-si arata pe fata ce doreste cu LACOMIE, si astfel MERG MANA-N MANA _ Mica 7/2,3.

    = Doamne, pe prorocii Tai i-au omorat, altarele Tale le-au surpat; Am ramas Eu singur(a), si cauta sa-mi ia viata. _ Romania 11/3, …{Dar [vezi] ce raspunde Dumnezeu ?}.

    = Nu te teme turma mica; Pentru ca TATAL vostru va da cu placere IMPARATIA. _ Luca 12/32.

    = Ziua vestita de toti prorocii Tai SE APROPIE! …Atunci va fi uluiala lor.” _ Mica 7/4,[5]; …{-*SALT in CONSTIINTA* _ 1 Petru 2/9}.

    = Cu stima. -Mesia.

    RăspundețiȘtergere
  2. _*A.D.N.-ul lui Adam*, ...

    -1)= In acest mesaj sunt unele repetari care nu dauneaza celor interesati: ...

    -“In vremea aceea /[aceasta], din urma / aceasta vreme de stramtorare cum n-a mai fost niciodata, se va scula marele Voievod MIHAIL ...{_ Iuda 9 }, ...ocrotitorul copiilor Poporului TAU /[Roman / Romania 1/15]; Caci aceasta va fi o vreme de mare stramtorare cum n-a mai fost de cand sunt neamurile si pana la vremea aceasta. Dar in vremea aceea /[aceasta], Poporul Tau va fi mantuit _ Daniel 12/1;

    -"Atunci multi vor citi CARTEA si cunostinta va creste." _ Daniel 12/4,[9], ...daca veti avea bunavointa sa [si] ascultati _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Luca 16/29,31; ...

    -2)= Am gasit in unele pagini /(site / internet), unele postari din care rezulta, cum, ca: ...
    ...- O echipa de cercetatori /[via Francia], au facut investigatii pe tot Pamantul si au constatat, ca, ...[reformulat]: ...

    ... -*In arealul MOESIA respectiv arealul Fluviului [H]Istru cuprinzand teritorii vaste, in care au trait Traco - Dacii, ..."populatiile sint mai rezistente la virusul HIV" ...{-Datorita / implicit a unei gene imprastiata de catre "soldatii imperiului roman / calareti [si] pe aceste meleaguri" *; ...

    -3)= Am amintit de aceasta “constatare”, pentru a revela ‘o alta constatare’ a altei “echipe de cercetatori” formata din: ...-*Specialisti de la ‘National Geo’, impreuna cu cei de la ‘I.B.M.’*, ...care, in urma cu cativa ani au investigat pe ‘plan mondial’- “A.D.N.-ul Primordial / A.D.N.-ul lui ADAM”; ...
    – Constatarea / concluzia ar fi fost, aceea ca: ...[~]...-”Ar fi identificat cu siguranta A.D.N-ul lui Adam in AFRICA si ..."prin zona Muntilor Carpati"; ...
    *******************

    _ In legatura cu aceste “Grave Erori”, in care este "dusa / condusa" si tinuta omenirea doar de dragul de a ‘justifica’ – “false cercetari* de catre unii / acei “falsi cercetatori”, ...precizez urmatorul aspect: ...

    ...-*Este posibil si "cert / certitudine" ...ca ...“A.D.N.-ul Primordial / A.D.N.-ul lui Adam” ...sa fi fost /"sa fie identificat” -in sensul /*Acceptiunea Eronata* a definitiei “presupusei teme”, ...oriunde, si ...*cu precadere* in Africa, America si alte zone ale Planetei, ...iar / dar, ...in arealul [H]Istrului /*Moesia* / arealul Muntilor Carpati, ...doar ...in zona "Kosoverizata" si in partea [de] dincolo de granita de Vest; ...

    _ Reformuland, concluzionez [ca]: ..._ In Romania [implicit BASARABIA], ( mai putin zona Koveserizata), ...nu se poate gasi / descoperi decat A.D.N.-ul de la “polul celalalt”, adica ...“Divin / Devenit”, ...[asa cum "ELOHIM se defineste": ...-*EU SINT CEL CE SINT, Cel Ce Voi Fi, CEL CE VOI DEVENI*], ....-”Dupa chipul si asemanarea Noastra”, ...cum Dumnezeu a zis” _ Facerea 1/26-28.*

    _ Romania 1/15; _ Ioan 3/16,[19]; ...-Rabdare / Nu te teme turma mica; Pentru ca Tatal vostru va da cu placere Imparatia _ Luca 12/32, ...chiar daca cei ce se cred ..."mari(i) si tari(i)" ...in / prin felurite ..."Organizatii Secrete" ...si care-si zic: ...S.S. / Servicii Secrete - Jandarmi(i) Planetari, si / cu ..."toate falangele ...[mercenari din toate "natiile"]" ...prin care lucreaza /[implicit(e) falangele S.R.I. - S.I.E.], ... care au infestat, tin si [con]duc in "metastaza canceroasa" viitorul omenirii / Planetei, ...inclusiv si implicit prin "tradatori si vanzatori [ascunsi] in guverne si felurite institutii "presupus(e) judiciare /*Justitie*, ...si diverse societati de comunicatii /"comunicare electronica", ...[-vezi si RCS & RDS] ...care ...M-au batjocorit judiciar [si rudele, ...in mod provocator], implicit prin deposedarea abuziva de resurse(le) [limita]/ minime de trai, inclusiv(e) amenintari cu lichidarea _ Romania 11/3, ...si care i-Mi restrictioneaza [nemotivat temeinic] accesul la internet; ..._ Isaia 6/[8],9-[13]; 9/16,[17]; 52/6 -Iata-Ma!; 53; 55/1,6-9,[10],11,2012; 63/18,19; 65/1; _ Mica 7//1-3,[4].
    = Cu stima. -Mesia.

    RăspundețiȘtergere
  3. _ Nu deznadajduiti, ...fiindca, ...iata: ...

    = SCRIPTURILE vorbesc despre [o] FAGADUINTA/"promisiune"-[Vedeti si previziunile "indianului" Sundar SINGH, precum si cela ale "bulgaroaicei" Vanghelia VANGA despre ROMANIA]; ...

    = Ca orice "fagaduinta / promisiune" nu putea fi facuta pentru trecut, adica "CELE FAGADUITE NU SINT PETRECUTE", "Cartea fiind PECETLUITA pana acum in "vremea sfarsitului" _DANIEL 12/[1],4,9, ...cand: ..."Dupa cum terebintul si stejarul i-si pastreaza butucul din Ra_DACI-na, cand sint taiati, tot asa o samanta sfanta se va naste iarasi din poporul acesta"_ISAIA 6/[8],9-[13], ...iesit din "Tatal Intelepciunii" care talcuit se zice BAAS_ARABIA sau BASA_RABI_A sau BASARABIA -adica ROMANIA.

    = Dar omenirea nu a inteles SCRIPTURILE si nici faptul ca acestea contin "REVELAREA viitorului", adica, toate urmand ...a se produce, "nu in timpul (?!)imperiului roman, ci "la romanii" prin "devenire" din Romania 11/8; _ Isaia 6/[8],9,11,2012,13.

    = Citind in Isaia 1/21,23; 3/12; _ Mica 3/11; _ Romanaia 16/18, ...a trebui sa "talcuiti / talmaciti" cuvantul "daruri", ...prin: ...-
    "daruiri", "zecime", "danii", "zeciuieli, "taxe","impozite", pe care "le cersesc" / le percep "legiuitorii romani", prin "soldatii romani", ...-care, adica, sunt in solda / platiti de Poporul Roman,...-"carmuitori si indrumatori" _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/26-30; 9/3; _ Mica 2/1,2; 7/3,4, ...care "merg mana-mana", la toate nivelele si in toate categoriile "Administrative si Religioase", ...[si], ...care mai demult timp "sunt pe urmele Mele, impotiva Mea si a Poporului Meu _ Romania 11/3, ...prin "soldatii romani", care au zis si vor zice : ...-"Iata unul care agita norodul" _ Luca 23/10-14.

    = Majoritatea "soldatilor / legiuitorilor romani" lupta si pe fata si "tainic" stiindu-se aparati "din afara", ei insisi fiind in "solde straine" iar in ROMANIA ca "mercenari venetici" care nu au patrie si nici un POPOR ROMAN pe care sa-l apere impotriva "vanturilor" Calului TROIAN pe care "l-au bagat" grecii si barbarii de cativa ani in Cetate.

    = Cu stima. -Mesia - Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _Ioan 4/25,[26]; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012; _ Deuteronom 18/15,18; _ Isaia 6/8,9-[13]; 52/6 -Moise _ *Iata-Ma!*; 65/1; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Romania 5/14; 10/[14 -Moise],17,[18]; _ Luca 16/29,31; 18/8.

    RăspundețiȘtergere
  4. *************

    http://www.ocultismodesoculto.com/2011_03_01_archive.html

    _”A última previsão de Vanga”;
    *************

    _ 1 Tesaloniceni 5/[20],21; _ Prorociile / Previziunile bulgaroaicei [oarba] Vanghelia Vanga despre Romania, …[ care, ...sint in conformitate / concordanta cu Scripturile], … si care, au fot secretizate ~10 ani [dupa aparitie / la vremea respectiva ~1996]: ...

    *O previziune importanta pentru România*:

    „Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor şi, dacă mesajul le este adus de un străin, este mai bine primit decât de la unul de-al lor.”
    -„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus.
    -Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire în text.
    -Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa.
    -Să vă ajute Dumnezeu!
    -În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii.
    -Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui.
    -Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său.
    -Cu puterea de Sus va fi dăruit.
    -Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor.
    -O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.
    -Toate acestea se vor petrece în anul 2005.
    -El va fi piatra de temelie pentru omenire.
    -Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit.
    -Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume.
    -Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului.
    -El nu va veni cu un cal real / viu, ci cu un cal din fier, pe care singur î-l va mânui.”
    …………………

    = Asa cum “a vazut”/ prevazut “oarba” Vanghelia VANGA …[care, orbise la varsta de 12 ani], …deci, fara sa citeasca *Cartea pecetluita* _ Daniel 12/4,[9]}, …in concordanta cu Scripturile … -”orbii vad” _ Luca 7/22; _ Isaia 35/5; _ Evrei 1/1,2,[3]; _ Romania 5/14; _ Exodul 3/14; _ Romania 10/17; _ Exodul 4/[1],10,11,2012; _ Luca 18/8: …

    -*Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela* _ Ioan 4/[25],26, …-Acela promis _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Isaia 7/14; _ Matei 1/18,21-23; _ Isaia 6/13; 9/1,2,6, …[si], …care, vorbesc celor care zic ca “vad si aud” _ Ioan 9/41; 15/22; _ Isaia 6/[8],9-[13], …

    …despre care [si] Vanghelia VANGA a zis: …

    -*În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii*, …

    { _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Galateni 4/4}, …

    …-Dar, asa cum este scris, multi iubesc mai mult intunericul, decat lumina _ Ioan 1/1,[5],11; 3/[16],19; _ Ioan 16/8-10,12.

    = Cu stima. -Mesia _ Ioan 4/[25],26; …-*Cercetati* _ 1 Tesaloniceni 5/[20],21; _ Galateni 4/4; _ Ioan 5/39; _ Romania 5/14; 10/[14-Moise],17; _ Isaia 6/[8],9-[13]; 9/1,2,[6]; 52/6 -Moise _*Iata-Ma! Iata-Ma!* 65/1; _ *Toate popoarele chemate …[fara bani si fara plata* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11,2012.

    RăspundețiȘtergere