Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 12 iulie 2012

ASTĂ SEARĂ, MAREA FINALĂ !

Atenţionare. Lectura textului poate crea un disconfort accentuat.

ASTĂ SEARĂ, MAREA FINALĂ !
 
Minierii”, aduşi ieri seară în Piaţa George Enescu, nu au fost prea entuziasmaţi de misiunea primită. Locaţia, bine aleasă, o pieţucă de vreo câteva sute de metri pătraţi, lângă Piaţa Revoluţiei a fost pregătită, in micro, ca pe timpul lui Ceauşescu.  Organizarea impecabilă, precum cămăşile albe ale marilor lideri, a dovedit că sunt bani negri în visterie. Scenă, microfoane, muzici scadate de război, megafoane uriaşe … În spatele scenei: sucuri, apă minerală, icre negre, fructe, funii de usturoi …
Intrarea pe bază de table. Autocarele, unele de lux, altele după buget, coane Traiane, puse la dispoziţie de baronii portocalii din vreo 20 de judeţe ale patriei, au parcurs la plecare furcile caudine (Piaţa Universităţii). În huiduielile celor care, fie iarnă, fie vară, au cerut plecarea preşedintelului dezbinator de ţară.
A celui care a plagiat execrabil funcţia, inexistentă la noi, de “şef de stat”. A celui care a semănat vânt, siluind biata Constituţie ori de câte a vrut.
Nici cuvintele buldogului de serviciu nu le-a dat cadrelor de partid, aduse cu anasâna, impulsul necesar. Tot spectacolul, organizat clasic în trei acte, s-a terminat după actul I. Mesajul fratelui Ungureanu întâiul “Vrem ţara înapoi !” a rămas fără ecou.
Nu de ţară au ei nevoie, ci de banii şi de bogăţiile ei.
Culmea, a lipsit Videanu ! Sau l-am ratat eu ? Udrea şi-a făcut, deja, mutaţia la Pleşcoi. Eba, bronzată de atâta muncă la euro-parlament, mută ca o lebădă. Toader-papion asudat.
Doar câţiva ameţiţi de caniculă (!) au luat-o, apoi, spre Piaţa Universităţii. La Fântână au crezut că vor prinde vreun bărbos mai slab să-l păruiască. Pesemne îi bântuiau amintirile. Poliţia şi jandarmii nu le-au mai dat, însă, largul concurs de altădată, conflictul terminându-se înainte de a începe. 
Pe fondul evenimentelor, derulate cu o repeziciune de Star Trek, pieţele s-au reactivat de la sine. Vorbe noi, din popor, răsună: “Ne-ai furat şi ne-ai minţit / Pe mulţi tu ne-ai păcălit. / După opt ani de domnie / 20 de puşcărie” ! Cinci mandate la Racova, pare cam mult. Cum este descurcăreţ, precis îi face şi pe gardieni, membrii clanului său !
A căzut solicitarea pieţei: “DEMISIA ! DEMISIA !”, devenită caducă.
A fost înlocuită cu “Suspendat, judecat / Şi la Racova băgat”.
Ce să-i faci dacă nu a ascultat la timp de glasul prostimii !?!
“La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua / Băsescu şi gaşca lui şi-au găsit beleaua !”
Unii nu mai vor s-audă de partide. Aiasta, însă, nu se poate. Fără ele nema democraţie !
Multe rime noi la refrenele din sezonul iarnă-primăvară 2012, reluate la unison în plină arşită. Cca 60 de grade diferenţă. E clar ! Suntem masochişti.
Mass media lucrează tare la capitolele Zvonuri şi Manipulare. În funcţie de grupurile de interese. Zap ! Brusc apar trei gospodine, care au stat concomitent sub apartamentul lui Antonescu, care făcea şi dregea ! Zap ! Domnişoara procuror se jeluie că preşedintelui i s-a furat Justiţia. Aia legată la ochi. Zap ! Ponta, comunistul precoce … Zap ! Atacul USL la … Zap ! Şeful Filialei din România a Băncii Mondiale: „Sincer, nu văd niciun impact economic al tulburărilor politice” …
Noroc cu telecomanda. I-am pus baterii noi. Zap ! Zap ! Zap !…
Din tot şi din toate se desprinde o singură concluzie. Distrugătorul Băsescu trebuie sabordat. Până şi mulţi pedelei sunt de acord cu ideea. Numai să intre în Parlament. La toamnă. Asta e miza şi se joacă dur. Extrem de dur.
Dacă Băsescu şi-a redeschis twitter-ul înseamnă că e groasă rău ! Postacii sunt peste tot.
Va fi o noapte caniculară în Parlament ! Cu tot aerul lor condiţionat.
Unchiul Sam a dat undă verde. U.E. nu se bagă.
Se vor verifica, din nou, spusele lui Lincoln:
Votul este mai puternic decât glonţul !”.
Atenţie la graniţe ! Prevăd un trafic greu. La plecări. Pe timp de noapte. Şi aşa, la Otopeni, nu ne dădea voie să aterizăm. Am tot văzut luna plină de vreo două-trei ori, prin hubloul airbus-ului, de era să ratez Piaţa Universităţii !

Ultima oră !
S-a finalizat ancheta judiciară
“- De ce s-a împuşcat Năstase în gât ?
- Acolo îi stătea Băsescu.”
Acum, de bucurie, a renunţat official la rejudecare şi-şi aşteaptă noul coleg de celulă.

 N.B. Sper să fi pus toate ghilimelele.
GSM la 28 iunie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu